Здравейте. В училище не съм от най-популярните, забавни и яки момичета и хората не ме харесват особено. В класа ми има едно момиче, което може да се каже, че ми е най-добрата приятелка оттам. Минали сме през доста неща последната година и наистина я имам за близка. Последния месец реших да я запозная с момчето, което харесвам. Излизахме тримата няколко пъти и беше доста забавно бих казала. В последните две седмици обаче нещо се промени, те започнаха да си пишат по-често, да говорят по скайп, да не искат да ме добавят. Схванах, че нещо става и не след дълго тя ми каза, че го харесва. Преди ми се е случвало да се карам с приятелки заради момче и не исках това да се повтаря, така че просто казах, че нямам нищо против да си говорят и да излизат, защото приятелството ни ми е по-важно. Момчето обаче си пада леко сръдливo и преди няколко дни приятелката ми ми каза, че ми се сърди. Опитах се да разбера защо, но той само ме нахрани. Два дена по-късно ми писа, че иска да излезем. Казах на приятелката ми, а тя почна да ми се заяжда и се разсърди. Не и е за първи път да се прави, но сега наистина не знам какво да правя, а без нея в училище ще остана сама. Какво да правя?