- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Оф Диета оф ПОМОЩ !! ;д
Здр .. Търся диета, която е 7 дневна или 8 или 5 или 3 ;Д .. Отчайвам се вече искам диета с ЕФЕКТ .. Но не да е точкова .. Лунна или каквато и да е там нуждая се от диета,с която ще сваля поне 4-5 kg за 3 седмици !! .. Бл.Предварително :*
-П.п - Няма нужда от злобни коментари, който неможе да ми помогне моля да не пише ..
И докато писа тези редове и слънчицето си печеше навън, ти така и не се сети,че може би не в диетата е ГОЛЯМАТА ИСТИНА. Пробвай с повече движение, това исках да кажа. Вместо да се заседяваш пред компютъра, отчаяна и объркана от всичко, което предполагам,че четеш за експресни диети и прочие, излез. Дори разходката може да направи чудеса с тялото ти.
П.П : И все пак се надявам да знаеш поне,че килограмите не са толкова показателни. По-важно е как се чувстваш и ИЗГЛЕЖДАШ на тях.
Успех! :Д
най-лесно е с пълно гладуване само на чиста вода - за препоръчване е чистата изворна, не минералната, но не го прави повече от седем дена, също така ако по-време на гладуването започнеш да усещаш че състоянието ти се влошава е по-добре да не го продължаваш до край но да го прекратиш, прекратяването става с някакви меки и сладки плодове (не е препоръчително да са кисели) и меки зеленчуци (избягвай киселините), не е добре първите хранения да бъдат с твърда храна като хляб, кашкавал, сирене, месо, големи количества мазнини, големи количества киселини, и т.н.
Ми спираш вредните храни и много движение. Ако само диетки правиш, ще имаш минуси, ама само на кантара.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^ Малко трудно да определиш само по 2 неща казани как изглежда. Имах период, в който бях на кг колкото една приятелка с 10 см по- висока от мен. Никой не предполагаше, че бях толкова. Просто структура.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Щом целта ти е СТЯГАНЕ, то не виждам защо трябва да се мъчиш с диети и с кантари. Мога да ти препоръчам 4 неща, с които ти гарантирам резултат. Всяка сутрин - Табата. Има много информация в интернет за този метод, не е никак ангажиращ, а и от личен опит знам,че ако не нещо друго - тонизира мускулите перфектно. Другото, което ти препоръчвам е Пилатес упражнения. Изпиши го в ю-туб и ще си намериш. Почвай с нещата за начинаещи и не се отказвай. Клякания задължително. Но правилно изпълнени все пак. Аз правя 100 на 5 серии с 30 секунди почивка между тях всяка сутрин и вечер. И не на последно място - МНОГО ХОДЕНЕ. Особено сега, когато е хубаво времето и сме във ваканция - не спирай.
^ диетата няма да те стегне без спорт.. просто спри газираното,чипсове и т.н. недей изобщо.. натурален шоколад може да си позволяваш 1-2 пъти в седмицата примерно по едно редче от шоколада,пий много вода,на закуска яж повечко.. така направи,че до около 15:00-16:00 часа да ядеш повече,а вечерята да ти е по-малко,не вечеряй след 18:00-19:00 часа най-късно,повечко салати и плодове,почни да тичаш.. по половин час на ден и си готова.. също можеш да започнеш в къщи тае бо,аз го правя не за друго ами просто ей така.. така че успех.. хляб си яж,но не прекалявай.. по 1-2 филий на хранене не мисля,че е много.. като можеш да ядеш с хляб сутрин,на обяд и за вечеря като за вечеря по-мъничко.. успех![]()
Нещото с ЕФЕКТ, което търсиш се нарича правилен хранителен режим, придружен от здрави тренировки!!!! Щом виждаш, че проблема е в стягането на краката си намери упражнения, които да правиш ... Много сте интересни.. хората с месеци се трудят за да постигнат това, което искат .. ти го търсиш за няколко дена .. :х
http://www.bb-team.org/articles/3905_tabata .. обяснено е доста добре, не мисля,че ще ти трябва видео.
аз мога да ти предложа нещо сама съм го пробвала и наистина много помага! то не е точно диета а пречестване на организма наистина се чусвам много по добре, по бързо се наспивам и като цяло имам тонус ! всичко се състои от ядене на жито ;дд да колкото и смешно да звучи ядеш само жито, мед, вода и чай може! най-добре да го правиш 3-5 дена. аз са 3 дена свалих 4 килограма ;дд и се чуствам страхотно а и ако през тва време тичаш сутрин съвсем ще получиш каквото искаш!![]()
И какво като 3 дни нищо не ядеш? Ще свалиш само и единствено вода, на външен вид ще си си същата, само дето ще ти се появят тъмни кръгове под очите и ще заприличаш на призрак. Ако искаш качествено сваляне на килограми, трябва да си отделиш поне няколко месеца.
...но във тебе като рана
"Защо?"