.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Въпрос :)

Град
    силистра

Въпрос :)

Здравейте!
    На 31.03. Правихме секс с приятелката ми беше й за първи път. Всичко мина перфектно без фалове и непредвидени грешки. Болеше я доста, но издържа на болката и от тогава до сега сме го правили общо 4 пъти, но все още я боли, въпреки че болката намалява лека полека. Въпросът ми е долу-горе колко време ще я боли и кога ще започне да изпитва удоволствие, има ли пози в които болката ще бъде по-малка. Не мисля че не е възбудена достатъно защото всеки път не може да си намери място при любовната игра и винаги е влажна.

П.С. Моля отговорете сериозно притеснявам се за момичето си и Благодаря предварително !!
    LoVe yAaa.....!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Нормално е първите пъти да я боли. Кога ще изпита удоволствие зависи и от нея,и от теб. Ако те притеснява нейния дискомфорт в началото,може да вземете лубрикант. Дори и да е достатъчно навлажнена,няма да навреди !
    maDamn

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Напълно нормално е да я боли..обаче чак да е болка за умиране :д
    Знам ли, явно си има и хора и хора.. щом сте го правили вече 4 пъти.. не виждам какъв е проблема до 1-2 пъти вече всичко да е ок? : ))

Град
    силистра
    Благодаря ви дано да е до 1-2 пъти щото бях чел, че чак след месец
    LoVe yAaa.....!

Мега фен
    Град
    <3
    Остави ти какво си чел, всичко си е индивидуално. :> През целия акт ли я боли, или само в началото?
    Мен и до сега ме боли в началото за съвсем кратко (някакви си секунди), но не е болка за умиране, дори е някаква сладка болка хаха ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    силистра
    през целия акт
    LoVe yAaa.....!

Според мен вс е индивидуално.. няма как да ти кажем кога ще спре да я боли.. първите 2 пъти и мен ме болеше.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Момичета са прави, при всяко девойче е индивидуално.

Купи си лубрикант, и го ползвай всеки път, така ще намалиш болката до минимум. На около 10я път (в моя случай бе 8мия) всичко си отминава.

НЕ се притеснявай, приятелката ти е ОК и ти не правиш нищо грешно, просто естественият ход на нещата

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Зависи от човека (: При всеки е различно, при някои след 2-3тия път е окей, при други може и чак след 10тия.
    При мен лично след 3тия път си беше окей. (:

Голям фен Аватара на In*The*Face
    И тя самата няма как да ти каже до кога. Би трябвало да я боли повече при вкарване, а в последствие по-малко. Може да продължи и два дни, и два месеца. Ако не се притеснява от родители и т.н, нека отиде и на преглед.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Не искам да ви стряскам, но е много индивидуално.. при мен мнооооогоо време мина докато спря да ме боли... да, болката беше само при проникването, но все пак дълго време я имаше.... Ще мине, само не се шашкайте ;р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си