.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    Ако искаш първо някой да те хареса,първо трябва да уважаваш себе си!Защото каквото мислиш за себе си,това мислят и дръгите за теб! Ако нямаш воля да отслабнеш и ти е писнало от диети,започни някакъв приятен женски спорт в който се хабят калорий.Аз бих ти препоръчала Тае-Бо Стяга мускулите и оформя красиво тяло!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Струва ми се , че килограмите ти са добре за височината ти , но всъщност си зависи от човека. Имам една приятелка , която е със същите размери (височина и килограми) и изобщо не изглежда дебела.

По темата:
    Започни да се харесваш. Нали знаеш, че ако ти се харесваш и другите ще те харесат. Усмихвай се повече , всички тия "проблеми" са поправими. Щом наистина мислиш , че си дебела (а не си го внушаваш) - започни да се храниш здравословно и се занимавай с някакъв спорт. В никакъв случай диети , които ти съсипват организма.

И в случая не теглото , а самочувствието ти играе лоша шега. Виждала съм момиче (90+ килограма , на 17 години), а си има приятел (хубав и строен ), но просто тя е уверена в себе си и се приема такава , каквато е.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си