.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Зависи от момичето. Някои казват така, за да се правят на недостъпни и да държат човека в напрежение.
    Е това сте вие .. жени!
    И за какво така се правите на недостъпни? Само ,за да тормозите хората ...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Е, де. Нали това казах? Че няма смисъл да решава, че се правя на недостъпна като го казвам по заобиколния начин. Това с погребението беше много тъпо.

Разбирам ви защо го казвате мило, но така унижавате човека повече обикновено. Когато казвах фрази тип: Амии, ще видим, сега съм заета и тн. след това момчетата продължават да се надяват. И продължават да те питат и да ти се натискат. И накрая се чувстват още по-тъпо. Като от началото видят, че точно за такива отношения няма шанс, поне всичко минава бързо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз го казвам, защото не искам да обидя човека, казвайки директно "не", въпреки че напълно осъзнавам, че няма да изляза с него.
    И аз съм така.
    Не смятам, че по-добрият вариант е да му кажа в очите "не, няма да изляза с теб". Обидно е. По-скоро казвам, че в близката седмица съм заета и нямам време, но не казвам "може би друг път", защото точно то е обнадеждаващо.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    И аз съм така.
    Не смятам, че по-добрият вариант е да му кажа в очите "не, няма да изляза с теб". Обидно е. По-скоро казвам, че в близката седмица съм заета и нямам време, но не казвам "може би друг път", защото точно то е обнадеждаващо.
    И когато той цъфне пак след седмица? И след още една? Докато накрая не осъзнае, че тази заета седмица ще продължи вечно? Не е ли по-обидно да осъзнаеш, че те лъжат и баламосват?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Разбирам ви защо го казвате мило, но така унижавате човека повече
    Съгласна съм.

Но за тия рязанки така или иначе няма формула. Някои хора искат да ги режат меко. Други ще бъдат обидени именно от меките и деликатни резачки. Така че много зависи.
    За себе си съм приела да преценявам по човека по какъв начин да го отрежа. Ако е смотан/не ми пука за него/видимо недосетлив е си пера директно. Ако момчето поне малко ми харесва, може и да си оставя някаква вратичка, но винаги като цяло давам ясния знак, че ЗАСЕГА нещата няма да провървят. Ако по-късно ми се появи желание, така или иначе аз действам. Най-мразя да разигравам хората. Гузно ми е, и ми е тъпо, пък и е отговорно. Така че поначало си казвам всичко както е, и после ако си променя решението топката е в мойто поле.

Много по-лесно е.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Banned Мега фен
    Е, де. Нали това казах? Че няма смисъл да решава, че се правя на недостъпна като го казвам по заобиколния начин. Това с погребението беше много тъпо.

Разбирам ви защо го казвате мило, но така унижавате човека повече обикновено. Когато казвах фрази тип: Амии, ще видим, сега съм заета и тн. след това момчетата продължават да се надяват. И продължават да те питат и да ти се натискат. И накрая се чувстват още по-тъпо. Като от началото видят, че точно за такива отношения няма шанс, поне всичко минава бързо.
    Ако много те обича и най-твърдото,,не няма да го спре да се интересува от теб ;D

Banned Мега фен
    Значии МРАЗЯ СИ ЗОДиятА ! Попърквам се с тази любов МаЙНаТа Им На емоциите!!!

Кажи му едно простичко "не ми се излиза,съжалявам" или "не ми е до това в момента" ! Не използвай това,че си имаш приятел,глупаво е да го лъжеш,а и не се знае - може да имате общи познати,които да му кажат,че не е така и да се получи доста конфузно ! Не си и измисляй оправдания тип "днес съм заета ще ходя на хижа /примерно/" защото по този начин той ще има все още надежда и след като се "върнеш" ще тe пита дали сега момента е удобен,а ти не винаги можеш да излизаш с този претескст !

Едит : loveca777 - рак ли си ?
    Последно редактирано от sun251 : 04-08-2012 на 09:19

нем, скорпион е :д
    иначе ХАХАХАХ, значи винаги като стане дума за чувства.. рак ли си :д
    щото сме си такива, 100 пъти съм го казвала. някакви филмирани мега чувствителните неудачници :д
    може би само рибите се вкарват повече във филмите от нас.
    но е много типично рак да обЕснява как си мрази зодията, та.. смешно ми е как веднага излезе с предположение, че ловеца е рак.
    но не е. скорпи е :д така съм запомнила от разни негови постове.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    "Не ми се излиза",
    Или както в момента съм обвързана: "Съжалявам много. Имам си приятел" , или нещо от сорта.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    И когато той цъфне пак след седмица? И след още една? Докато накрая не осъзнае, че тази заета седмица ще продължи вечно? Не е ли по-обидно да осъзнаеш, че те лъжат и баламосват?
    Не баламосвам, защото не давам надежди и не казвам, че ще мога еди кога си. Ако след втория отказ не се усетил, че нямам намерение да изляза с него, то бих му го казала директно. Но чак толкова нахални мъже, които постоянно да настояват, рядко се срещат. А ако наистина съм искала да изляза с някого, но не съм имала физическата възможност, то сама ще му се обадя след това. Смятам, че мога да покажа на един мъж кога имам интерес към него и съответно и обратното, но без да бъда крайно директна с "не, няма да изляза с теб". За мен лично това е по-обидното.
    И както каза jghgh, универсален подход няма. Някои ще се обидят, други ще го предпочитат, не може да се угоди на всеки.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Banned Мега фен
    Да и на мен jghgh ми направи добро впечатление в по -стари теми : )
    Имам един приятел , адски чувствителен и добро момче и му викам ,че съм сигурен ,че е водна зодия !
    И познайте коя зодия се оказа - РАК
    И искам да ви кажа ,че сте много талантливи и художествени хора раците и да спрете да се само-съжалявате ! Да си вдигнете малко самочувствието ,че вие НЕ сте неудачници!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Ако много те обича и най-твърдото,,не няма да го спре да се интересува от теб ;D
    Е, чак пък да ме обича преди дори да сме излизали на среща? о.О
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Banned Мега фен
    Е, чак пък да ме обича преди дори да сме излизали на среща? о.О
    Защо не? Ако се виждате често
    Не си ли чувала израза - влюбих се от пръв поглед?

Град
    София
    Няма такова нещо като истинско влюбване от пръв поглед. Има силно привличане, харесване, увлечение... Чак обич - не. Обичта изисква да опознаеш човека и да вникнеш в характера му.

Ако сме близки приятели, много ясно, че няма да кажа просто: "Не.", а ще обясня защо не. Тогава въобще ситуацията е съвсем различна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Banned Мега фен
    Няма такова нещо като истинско влюбване от пръв поглед. Има силно привличане, харесване, увлечение... Чак обич - не. Обичта изисква да опознаеш човека и да вникнеш в характера му.

Ако сме близки приятели, много ясно, че няма да кажа просто: "Не.", а ще обясня защо не. Тогава въобще ситуацията е съвсем различна.
    Така е дори ,ако не сте близки приятели ,но сте от един клас например !
    Е аз малко избързах с това от пръв поглед
    Права си

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    щото сме си такива, 100 пъти съм го казвала. някакви филмирани мега чувствителните неудачници :д може би само рибите се вкарват повече във филмите от нас.
    хахх, има нещо такова, точно поради тази причина (свръхчувствителността ми) не обичам да казвам толкова директно от сорта на "НЕ, не те искам", макар да съм си цапната в устата. Но пък обиковено това "ще видим" го казвам с достатъчно студен и красноречив тон, така че да се разбере, че е 'НЕ'. За момента е равносилно на твърдото не, но в съзнанието на отсрещния човек въобще не се запечатва така- на момента разбира, че няма да стане, но не се чувства толкова отрязан и може би в някои случаи унижен.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Ако е някого, когото уважавам и знам, че ще му стане гадно, а не искам си измислям причина.Ако е някого за когото не ми пука директно "Не.'' (:

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Просто казвам "Не, не ми се излиза".
    Последно редактирано от Rebirthing : 04-09-2012 на 01:37

Мега фен Аватара на Chacho
    Ми хората, които са минали по тоя път, си го казаха ясно. Всичко различно от "Не" се тълкува като "Да". В това число влизат:

-Не ми се излиза (момчето си мисли, че в момента не й се излиза, защото не иска да мисли за "най-лошото" - че му отказвате)
    -Не, може би друг път
    -Не, заета съм
    -Не ми е до това в момента
    -На този етап - не (ще чака подходящия "етап")
    -Ще си помисля

Има една реплика, която горе-долу работи, но не винаги:
    -Имам си приятел

Има една реплика, която работи безотказно:
    -Не, съжалявам, не искам да ти давам напаразни надежди.

Защо е редно да режете близките си хора с последната? Животът е сУрав и кУрав така или иначе, вашият отказ не е най-страшното, с което ще се сблъскат. Не ги лъжете. Не им пилеете времето. И най-важното, не им давате да влагат чувства там, където е безпочвено, защото по този начин могат да продължат напред и да получат опит, вместо да застоят на едно място и да не се възползват от другите си възможности. Ако ви пука за човека, свършете му една добра услуга и поемете малко от тежестта на свой гръб. Тва не само към жените, но предимно.
    Последно редактирано от Chacho : 04-09-2012 на 03:04
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Направо му отказвам с категоричен и ясен отговор.
    Всичко останало го приемат за "да" ..

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ми хората, които са минали по тоя път, си го казаха ясно. Всичко различно от "Не" се тълкува като "Да". В това число влизат:

-Не ми се излиза (момчето си мисли, че в момента не й се излиза, защото не иска да мисли за "най-лошото" - че му отказвате)
    -Не, може би друг път
    -Не, заета съм
    -Не ми е до това в момента
    -На този етап - не (ще чака подходящия "етап")
    -Ще си помисля

Има една реплика, която горе-долу работи, но не винаги:
    -Имам си приятел

Има една реплика, която работи безотказно:
    -Не, съжалявам, не искам да ти давам напаразни надежди.

Защо е редно да режете близките си хора с последната? Животът е сУрав и кУрав така или иначе, вашият отказ не е най-страшното, с което ще се сблъскат. Не ги лъжете. Не им пилеете времето. И най-важното, не им давате да влагат чувства там, където е безпочвено, защото по този начин могат да продължат напред и да получат опит, вместо да застоят на едно място и да не се възползват от другите си възможности. Ако ви пука за човека, свършете му една добра услуга и поемете малко от тежестта на свой гръб. Тва не само към жените, но предимно.
    +1

Колкото и неудобно да ми е, гледам да не си измислям оправдания.
    "Поласкана съм от вниманието, но няма да излезе нищо".

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Голям фен Аватара на slimbo
    Ми директно ся пък да няма да разплитам и заплитам въжето докато да взема пенсия айде де

Казвам, че съм заета, не мога да изляза и т.н. А за настоятелните когато всеки път е "не" мисля, че вече започват да се усещат.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

jghgh - предположих,че е Рак защото аз самата съм същата зодия пък и половината ми от обкръжението също.Знам за себе си,че прекалено много се филмирам понякога и,че тая чувствителност пре**ава всичко ! И да ,когато видя някой така сърцераздирателно да се самосъжалява и да стига до крайности първо бих го определила,че е рак (не знам защо така се получава).И не,раците НЕ са неудачници,просто самооценката им е ниска в сравнение с другите зодии,трябва ни повече самочувствие.

ПП: Имам познати и риби,но при тях не съм забелязала да са чувствителни.До човек е всичко - една зодия не може да определи характера на някого!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си