.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com

Как отказвате срещи?

Ако някое момче ви покани да излезете, но вие не искате да излизате с него по една или друга причина, как ще му го кажете? Какво точно ще кажете, за да не се получи awkward ситуация?
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Едно простичко "Не, благодаря, не съм заинтересована", придружено с искрена усмивка. Това ако момчето е подходило интелигентно.

Ако е опитал да извърти някой селски номер тип "Аз съм мачо и ти ще ми паднеш в краката" направо ще му се изсмея в лицето.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ще кажа: "Не." и ще продължа да се държа по старому без да го давам дръпнато все едно ме е настъпил по опашката. Така хем ще му е ясно, хем няма да се чувства тъпо, защото все едно нищо не е било.
    Категоричното "Не." винаги ми се е струвало в пъти по-хубаво от разни обяснения и оправдания.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    И аз мисля като SisiStrange

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не се отказват.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

ми аз бих му казала'ами не знам,ще видим'..това трябва да му е пределно ясно ,че означава НЕ

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Защото "ще видим" толкова прилича на отказ.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

еми едно момиче ако иска веднага ще каже да разбира се това колебание е чисто не

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Зависи от момичето. Някои казват така, за да се правят на недостъпни и да държат човека в напрежение.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от melany12 Виж мнението
    еми едно момиче ако иска веднага ще каже да разбира се това колебание е чисто не
    Едно момиче, ако иска да откаже, няма да си оставя вратички с "ще видим", заблуждавайки момчето, че има шанс. Това "ще видим" го казвате само за да продължат да ви тичат по задниците и да си чешете самочувствието.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ох аз като откажа и се чувствам после кофти дори и да откажа само на приятел пак ще ми е кофти защото все пак ми е близък ако е някой за когото не ми пука без да ми мига окото казвам "не"

Мега фен
    Град
    <3
    'Не ми се излиза.'
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

еми казваме така,за да не ви накърним достойнството ))

Мега фен Аватара на Зайче..
    Тъй като не съм много голяма все още излизам с номера "мама не ме пуска еди къде/кога си". Обаче ако мисля да не се излагам с такива глупости бих си измислила някакъв ангажимент и готово.

Град
    ImaginaryWorld.com
    Хм ми примерно варианта със 'имам си приятел' как е. Пък да няма приятел, де. То не става и за всеки, ама ако е някой, който няма как да разбере дали е истина.

И защо да лъжеш?

глупаво е с тези нелепи лъжи...да окау ,ако не искаш да излизаш с дадения човек-директно трябва да се каже.ПРосто съм останала с впечатлението,че повечето казват 'може'..и това се приема за НЕ..

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Това "ще видим" не е отказ. Момчетата не четат мисли и не гледат между редовете така да се каже. Това им подсказва, че имат шанс. : ) Щом не искаш казваш директно.
    женско

Мега фен Аватара на Зайче..
    Аз пък имам проблем с директността, и за това си измислям нищо.. Някак си неудобно ми е да кажа "ми сори ,пич, не ме кефиш" /примерно казвам и не съвсем буквално!/..

Град
    ImaginaryWorld.com
    Ми знам, че е лъжа ама тоя вариант ми се вижда най-малко неудобен някак. На мен примерно знам, че ще ми е тъпо и ще нарани самочувствието ми, ако някой ми каже 'не съм заинтересован' примерно. Малко или много няма как да не повлияе и заради тва някак не знам в случая за мен тва е като благородна лъжа както се казва. Но си е относително като цяло, хъх.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    - не ми се излиза
    - мързи ме
    - имам си планове
    - не искам
    - не

итс со симпъл лейдис
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не ми се излиза.
    Не искам да излизам с теб.
    Ще ти откажа, щото си имам друга работа.

Девойчета - всичко което не е категорично и недвусмислено "Не" се приема за "Да" от момчетата. Туй да го знаете и да не си градите въздушни кули.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Девойчета - всичко което не е категорично и недвусмислено "Не" се приема за "Да" от момчетата. Туй да го знаете и да не си градите въздушни кули.
    Да наблегна на това, в случай, че не сте му обърнали достатъчно внимание. Тея "благородни лъжи", алтруизъм и уважение на достойнството на другия си ги запазете за по-различни ситуации.

Ако не искам да излезем, просто няма да излезем. Дали ще е директен отказ или удобно оправдание зависи от човека и ситуацията.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Това "ще видим" го казвате само за да продължат да ви тичат по задниците и да си чешете самочувствието.
    Аз го казвам, защото не искам да обидя човека, казвайки директно "не", въпреки че напълно осъзнавам, че няма да изляза с него.
    Очи в очи не съм рязала, канили са ме чрез фейсбуук разни. Познавам ги лично де, просто имаме повече контакт там. По-лесно ми е да излъжа и да си намеря удобно оправдание.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ще кажа: "Не." и ще продължа да се държа по старому без да го давам дръпнато все едно ме е настъпил по опашката. Така хем ще му е ясно, хем няма да се чувства тъпо, защото все едно нищо не е било.
    Категоричното "Не." винаги ми се е струвало в пъти по-хубаво от разни обяснения и оправдания.
    Що не му кажееш - ,,не , дален урот тъпа майна,, - и на другия ден да ходиш на погребението му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си