- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как отказвате срещи?
Ако някое момче ви покани да излезете, но вие не искате да излизате с него по една или друга причина, как ще му го кажете? Какво точно ще кажете, за да не се получи awkward ситуация?
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Едно простичко "Не, благодаря, не съм заинтересована", придружено с искрена усмивка. Това ако момчето е подходило интелигентно.
Ако е опитал да извърти някой селски номер тип "Аз съм мачо и ти ще ми паднеш в краката" направо ще му се изсмея в лицето.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ще кажа: "Не." и ще продължа да се държа по старому без да го давам дръпнато все едно ме е настъпил по опашката. Така хем ще му е ясно, хем няма да се чувства тъпо, защото все едно нищо не е било.
Категоричното "Не." винаги ми се е струвало в пъти по-хубаво от разни обяснения и оправдания.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не се отказват.
ми аз бих му казала'ами не знам,ще видим'..това трябва да му е пределно ясно ,че означава НЕ
Защото "ще видим" толкова прилича на отказ.
еми едно момиче ако иска веднага ще каже да разбира сетова колебание е чисто не
Зависи от момичето. Някои казват така, за да се правят на недостъпни и да държат човека в напрежение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ох аз като откажа и се чувствам после кофтидори и да откажа само на приятел пак ще ми е кофти защото все пак ми е близък ако е някой за когото не ми пука без да ми мига окото казвам "не"
'Не ми се излиза.'
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тъй като не съм много голяма все още излизам с номера "мама не ме пуска еди къде/кога си". Обаче ако мисля да не се излагам с такива глупости бих си измислила някакъв ангажимент и готово.![]()
Хм ми примерно варианта със 'имам си приятел' как е. Пък да няма приятел, де. То не става и за всеки, ама ако е някой, който няма как да разбере дали е истина.
И защо да лъжеш?
глупаво е с тези нелепи лъжи...да окау ,ако не искаш да излизаш с дадения човек-директно трябва да се каже.ПРосто съм останала с впечатлението,че повечето казват 'може'..и това се приема за НЕ..
Това "ще видим" не е отказ. Момчетата не четат мисли и не гледат между редовете така да се каже. Това им подсказва, че имат шанс. : ) Щом не искаш казваш директно.
женско
Аз пък имам проблем с директността, и за това си измислям нищо.. Някак си неудобно ми е да кажа "ми сори ,пич, не ме кефиш" /примерно казвам и не съвсем буквално!/..
Ми знам, че е лъжа ама тоя вариант ми се вижда най-малко неудобен някак. На мен примерно знам, че ще ми е тъпо и ще нарани самочувствието ми, ако някой ми каже 'не съм заинтересован' примерно. Малко или много няма как да не повлияе и заради тва някак не знам в случая за мен тва е като благородна лъжа както се казва. Но си е относително като цяло, хъх.
- не ми се излиза
- мързи ме
- имам си планове
- не искам
- не
;д
итс со симпъл лейдис
nigga stole my bike
Не ми се излиза.
Не искам да излизам с теб.
Ще ти откажа, щото си имам друга работа.
Девойчета - всичко което не е категорично и недвусмислено "Не" се приема за "Да" от момчетата. Туй да го знаете и да не си градите въздушни кули.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да наблегна на това, в случай, че не сте му обърнали достатъчно внимание. Тея "благородни лъжи", алтруизъм и уважение на достойнството на другия си ги запазете за по-различни ситуации.
Ако не искам да излезем, просто няма да излезем. Дали ще е директен отказ или удобно оправдание зависи от човека и ситуацията.
Welcome to the Jungle...
Аз го казвам, защото не искам да обидя човека, казвайки директно "не", въпреки че напълно осъзнавам, че няма да изляза с него.
Очи в очи не съм рязала, канили са ме чрез фейсбуук разни. Познавам ги лично де, просто имаме повече контакт там. По-лесно ми е да излъжа и да си намеря удобно оправдание.