- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно много странно отношение към секса
За да ме раберете ще започна от малко по-далеч.....С приятелият ми ходим от около година и половина.Преди до преди няколко месеца правехме доста често секс,но нещата се промениха.Не спряхме да го правим, но беше на месец най-много 5-6 пъти.Aз доста се изнервих, защото започнах да си мисля какви ли не неща.В крайна сметка той ме убеди, че просто се преуморява много от работата(12 часови смени: 2денни,2нощни,2почивка) и аз се поуспокойх.Вчера ми призна нещо много интерсно: нарочно е спрял да иска секс заради мен НО не за друго,а че нямало да стане нищо от мен като човек.Реално това което ми обясни е съвсем вярно: колкото повече секс правиш толкова повече ти се иска да прави.Ние си вярваме безрезервно, но все пак много ме изненада тов акоето ми каза.Още повече,че ми обясни,че предпочита сам да се самозадоволи, но да ме накара да не бъд атолкова зависима от секса.Вие какво смятате?Случвало ли ви се е подобно нещо?
омг ебати глупостта :>
А като правиш секс сравнително рядко какво? Мисля, че пък точно тогава ти се прави най-много (мен питай ^^) и където и да си, за каквото и да си говориш с който и да е, в главата ти периодично изкачат сексуални представи, всичко казано по някое време ти минава през подсъзнанието и го поръсваш със секс, а заговори ли се за него ти потрепват крачетата, както когато видиш лимон и устата ти произвежда повече слюнка от нормалното. Та каква е тая глупост, която се опитва да ти украси другарчето ти? ;О
Последно редактирано от ShtrudeL : 04-07-2012 на 16:15
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не ми се е случвало.
И ако ми се случи, няма да е зле момчето да бяга бързо и далече след като ми каже тая глупост.
И спря да се върти за миг земята..
Тотална глупост!
Колкото повече правиш едно нещо толкова ПО-МАЛКО го искаш, обяснява се с така нареченото насищане.
(ПРИМЕР: Представи си че си гладна, първото парче пице го изяждаш за 30 секунди с голям кеф, всяко следващо парче обаче те насища и го ядеш по-бавно и по-бавно, докато стигнеш до така наречената точка на насищане в която вече не желаеш да ядеш пица тъй като си се наяла)
Така, че приятеля ти си измисля няк'ви глупости, вариантите са няколко според мен:
1. Вече не го привличаш толкова, и секса с теб е малко отегчителен
2. Има си втора приятелка/любовница
3. Станал е гей.
значи аз съм международен шпионин и искам да ви кажа че секса и чекиите са най-голямата слабост на мъжа.. това е защото веднъж като бях на мисия в сърбия за малко да се провали всичко и да ме убият и това всичко беше защото една рускиня ми завъртя главата!!! така че внимавайте много със сека и с влюбването щото 1вото правило на шпионите е никога не се влюбвай! а тоя квантовия учен където ти дава примери с пицата според мен не си е пил хапчетата. запомнете момчета от мен че ако искате да станете добри спортисти,да направите кариера в армията (спецчасти и др.) или да станете шпиони като мен внимавайте много със секса!!! 2-3 пъти седмично е напълно нормално но не и маняшки изпълнения от рода на по 3 тека всеки ден!!!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Последно редактирано от ShtrudeL : 04-07-2012 на 16:58
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Целият текст ми беше леко несвързан, но най много ми направи впечатление края на това изречение:
Вчера ми призна нещо много интерсно: нарочно е спрял да иска секс заради мен НО не за друго,а че нямало да стане нищо от мен като човек.
Що за глупости дрънка твоя?!
И дафак кво значи тва .Вчера ми призна нещо много интерсно: нарочно е спрял да иска секс заради мен НО не за друго,а че нямало да стане нищо от мен като човек
maDamn
и такива ли има... Мале! Ей на такъв сигурно ще ми се прииска да му изневеря, само заради глупостта, която е казал.
Честно, замислих се, ако ми го изцепи ей тва някой как ще реагирам ;д щото в момента се чудя да се смея ли, да плача ли. А ако ми е гадже ще се чудя да се смея ли, да се ядосвам ли... :х![]()
Първоначално написано от antifashionshit
Ако темата не е трол:
Тоя супер здраво те ебава, а ти се хващаш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тука аз виждам 2ма ненормалници ...
Единият мъж, който не иска секс ( или просто си има любовница ) и жена, която стой незадоволена без да смее да каже и гък на мъжа си ...
И за твое сведение секса не вреди нито на здравето ( даже помага доста в различни области ), нито на психиката ( даже те кара да се чувстваш по-щастлив ). То ако вредеше, хора като мене, дето си го правят всеки ден, вече щяхме да сме я изперкали, я със съсипано здраве.
Нека да съм зависима, дреме ми.
Наистина не искам моят да се грижи за моето... реализиране (?!) като човек по такъв малоумен начин. Авторке, ако момчето ти наистина го мисли, увреден е нещо - сектант ли е, луд ли е, какъв е, не знам. Не ме и вълнува. А ако само те мотае и по някаква причина не иска да прави секс с теб... за какво ти е? Супер много ти подкопава самочувствието, освен това стоиш незадоволена. Махай го.