.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Тройка

Hybrid View

Аз пак ще я обичам , но ако и тя ме обича ще се съгласи ... към Щрудел : пък ако видиш колко секси са приятелките и и ти ще искаш.Кажете ми какво да правя ?

Цитирай Първоначално написано от Juliano Виж мнението
    Аз пак ще я обичам , но ако и тя ме обича ще се съгласи ... към Щрудел : пък ако видиш колко секси са приятелките и и ти ще искаш.Кажете ми какво да правя ?
    Ох, най-обичам някой като почне да ми разправя как иска да прави тройка с мен и най-добрата ми фр (тя е руса, аз съм черна) малиии направо отврат...

Ииии автореее имаш аватар като моя...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    аре стига с глупостите!
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ох, най-обичам някой като почне да ми разправя как иска да прави тройка с мен и най-добрата ми фр (тя е руса, аз съм черна) малиии направо отврат...

Ииии автореее имаш аватар като моя...

ем шанс ... : ))

Banned Голям фен

Така братле ще ти го обесня просто постави се на нейно място тоест представи си че тя пък иска твойка с тебе и някой друг на тебе ще ти е сигорно много готино нали да разбереш че не я задоволяваш достатачно хахаха сигорно ще се пръснеш от кеф ..

Няма начин да се съглася с друго момче !

Напротив- точно ако те обича няма да се съгласи!

Мислех че , ще ми помогнете вие тръгнахте да ми обясните кое е редно кое не , казах ви да ми дадете съвет , и май ще си викна 2 курви. Благодаря на всички все пак : ))

А 2 курви ... Давай с курвите и нея даже .. Няма да е само тройка, ами и оргия ще се получи .. по-яко ще е .. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си