.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Защо много бавно ми се зареждат филмите?

Едва ли е зареди размера, но много бавно ми се зареждат.. опитвам се 1 сезон да си изтегля, който наистина е с голям размер 7.51ГБ и от повече от 40мин/ е на 0% както и един друг филм с 350МБ

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Доколкото разбрах сезона не започва да се тегли и стой на 0% или греша? Ако го теглиш от торент сайт/като замунда например/ може да няма сийдъри-тоест хората като са го сваляли не са го сийдвали и скоростта е много бавна-виж като търсиш някой торент в графата където пише сийд- и гледай там числото да не е 0 или 1,2 и тнт тряя да е поне над 10-ако си има сийд значи е от интернета ти може би-пробвай да го изтеглиш от друг сайт или кажи къв е филма аз ще ти намеря линк
    Кажи ми на къв нет си, каква ти е нормалната скоорост на теглене и от кой сайт го теглиш и сега имаш ниска скорост на теглене няколко килобайта в секунда например или въобще нямаш скорост на теглене и затова стои на 0%
    Последно редактирано от mlakniwe2 : 04-07-2012 на 17:12

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2 Виж мнението
    виж като търсиш някой торент в графата където пише сийд- и гледай там числото да не е 0 или 1,2 и тнт тряя да е поне над 10-ако си има сийд значи е от интернета ти може би-пробвай да го изтеглиш от друг сайт
    10000000000000

http://prikachi.com/images.php?images/356/4615356g.jpg ето така изглежда от доста време , вече преблизително един час, без горното.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    пробвай да го изтриеш и да го свалиш на ново-не знам що е така

Кофти торент

и никой не забеляза, че торента е паузиран

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LubomirIvanov Виж мнението
    и никой не забеляза, че торента е паузиран
    Има ги секви ...

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2 Виж мнението
    Доколкото раз...тои на 0%
    Не е задължително само в zamunda да има сийдъри. Torrent тракер-а е свързан със torrent файла, а той със всеки потребител, който го тегли. Няма torrent файл, който да не е свързан с torrent тракер или поне 1 потребител. Има 2 вида потребители. Сийдъри и пиъри. Има разлика, питайте чичо Google. Следователно няма torrent файл, който да не можеш да теглиш от сийдъра или пиъра, ти го теглиш файла и от двамата, дори и с 1 бит да го теглиш пак теглиш, така че ако 1 torrent не ви тръгне до 1 час, значи има грешка или вече не съществуваш такъв тракер вече, търсете друг torrent !!!

Като за безплатно толкос от мене.
    Последно редактирано от MaGuSs : 04-09-2012 на 23:27
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си