.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Предложения и помощ !

Значи аз съм на 13 години , 162 см и тежа 60 кг .. искам да отслабна , защото корема и е доста голям ! Предложения диети , кардио ? Казвайте
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    спорт - какъвто и да е (волей баскет плуване футбол ако щеш) да ти доставя удоволствие но все пак да има активно движение и да си надъхана диети - не се лишавай яж си но просто махни многото тестено (не изобщо да го махнеш) пий повече вода и течности като цяло махни пържено мазно чипсове снаксове и тем подобни но шоколад може да си позволяваш аббе като цяло малко по-малко хранене и повече движение дори да е тичане сутрин

Вкъщи имаме крос тренажор ще върши ли работа всеки ден по 1 час

аз мога да ти предложа нещо сама съм го пробвала и наистина много помага! то не е точно диета а пречестване на организма наистина се чусвам много по добре, по бързо се наспивам и като цяло имам тонус ! всичко се състои от ядене на жито ;дд да колкото и смешно да звучи ядеш само жито, мед, вода и чай може! най-добре да го правиш 3-5 дена. аз са 3 дена свалих 4 килограма ;дд и се чуствам страхотно а и ако през тва време тичаш сутрин съвсем ще получиш каквото искаш!

4 килограма за 3 дена ;О

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    как само на жито бе, ти добре ли си?
    яж повече плодове и зеленчуци, обезмаслени млечни продукти, бяло месо, риба, пълнозърнест хляб без брашно и глутен, кардио упражнения / въже, тичане, крос тренажора също е добре/
    намали тестеното и сладкото до минимум
    пий поне 2л вода на ден и спри асансьори, автобуси..ходи колкото можеш повече
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Каквито и съвети оттук нататък да дадете, момичето ще се спре на предложението на ka7yy,
    понеже става бързо и не се изискват много усилия. Предполагам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си