- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Редно ли е?
Аз съм момче и имам една приятелка с която сме си много добри приятели,уникални даже.И двамата сме Би и много си се обичаме .Но с нея нямаме никакви задръжки защото аз съм я пипал навсякъде и тя постояно за базици ме хваща за члена .Пипала ме е надървен . Даже сме се и целували . Какво мислите редно ли е ?![]()
Последно редактирано от ceci : 04-07-2012 на 20:03
За разгонени пубери е нормално.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Абсурд.
Най - добри приятели , обаче се целуват и се пипат -> натискат, т.е. , все едно са гаджета.
И нещо ми се губи смисъла? Би? Бисексуални или ... ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Няма редни и нередни неща. Вашето е по-скоро ненормално.
Разбирам да сте на 5-10 годинки и да ви е интересно какво има другия, което вие нямате. Но на вас не знам какво удоволствие ви доставя да се пипате, след като (предполагам) не правите нищо друго.
И спря да се върти за миг земята..
Айде взимайте се, вече. Не му мислете.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да бисексуални. Ами ние сме си БФФ и много си се обичаме приятелски .Не влагаме кой знае какво в това което правим ,просто си се забавляваме и шегуваме .По разкрепостени сме един с друг .И двамата си знаем сичко един за друг .
^Еми тогава кв'о ни питаш нас? Така като ти чета поста виждам, че за теб е редно, така че..?!![]()
'Щом никой от вас не го взема насериозно и няма драми - лангъркайте си се. Кога пак ш' ви падне такава примоция...
![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
Аз мисля , че има нещо повече защо по дяволите не си разкриете вътрешните чувства.
абе я направо си бъдете приятели с привилегии и готово..
Но ние нямаме интимни вътрешни чувства само приятелски и силни (с екстри) чувства.
абе я направо си бъдете приятели с привилегии и готово.. - чак пък до там немисля![]()