young.wild.and.free, всъщност спрямо нещата, които харесваш, не бих те определила като пълна депресарка или още по-малко като човек, който предпочита коренно различни неща от околните. Но дори да беше така, това пак не ми се вижда като причина да се чувстваш така. Аз също не харесвам най-разпространените стилове музика, жанрове филми или книги и то в доста по-голяма степен от теб, но пък благодарение на това напоследък се запознах с нови интересни хора, които доста се различават от тези в компанията ми. Мисълта ми е, че различието ти не е причина да се отдръпваш от този свят, а напротив. Тепърва ти предстои да се запознаеш с какви ли не хора и изобщо да живееш. В момента не мога по никакъв начин да си представя живота като нещо депресиращо, но и аз преди време съм изпадала в такива състояния макар и по други причини.
С риск да прозвучи като опит за анализ, приятелите ти от компанията познават ли те истински? Изобщо позволяваш ли на околните да опознаят 'различните' страни от теб или предпочиташ да се вписваш за пред тях в рамките на общоприетото?