.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Red face Първа Целувка - помощщ

Зна4и (бутона ми над tab и под esc не работи)... най-вероятно съм позната история, ама пак. Срещнах се с едно моми4е на лагер преди година-две, разменихме си скайповете и след това БАЯ си 4атихме. Оказа се 4е имаме бая общи интереси (аниме фенове, комп. игри и блаблабла). Та бая се сближихме, оба4е тя живее в Шумен, аз Варна и се виждаме в годината 10 пъти на кръст. Ем хубу, виждаме се, ама то взе 4е запо4нах да си падам по нея. Признах и го по скайп (кофти на4ин, ама нямаше скоро да се виждаме) и тя ми каза 4е и тя си е падала по мен по едно време. Каза, 4е ние и без това сме доста близки ( бил съм най-близкия и 4овек) и решихме да продължим да сме така каквото и да сме сега, и да видим какво ще излезе от цялата камара.
    Та, уговорихме след 2 дни (понеделник) да се видим (аз ще идвам в нейния град). Та дойдохме си на думата, може ве4е да погледнем заглавието - бих искал в понеделник да стане първата ни целувка (на 13 сме, и не сме се целували, знам, да не повярва 4овек, нали?). Та, въпроса - шо ке праим? Как да намекна 4е искам да я целуна, къде и кога ще е най-добре да се слу4и мероприятието.
    Знам 2 неща със сигурност - ще се разхождаме бая и 2 имам да и давам едни книги така 4е замалко ще бъдем в нейната къща. Най-вероятно пре-обмислям нещата, но не искам да се осера тука, а да бъде малко по-специално. А да и сори за дългия пост, ама аз кратко трудно пиша Та... пишете, s'il vous plait (моля)
    Опита е най-лошия учител - дава ти контролно без да ти даде да учиш

Повече от фен Аватара на autumn666
    Просто се разхождайте из града, прекарайте един страхотен ден, забавлявайте се...
    След това отидете някъде, където няма хора, без значение дали е на някаква полянка или нещо такова или е в тях. Но все пак ти си я познаваш най-добре, предполагам, че знаеш дали е от по-романтичните момичета и къде би и било по-приятно да висите.
    После... седите, говорите си и нека да си стане от само себе си... Примерно гледаш я, усмихваш и се и тя на теб... Казваш и колко страхотно си си прекарал с нея... и да...
    Няма какво толкова да го планираш. И да не вземеш да и изръсиш "Искаш ли да те целуна?" или нещо от тоя вид, без значение дали е директно или няквкъв намек. Думите тук са излишни. Тя те харесва - логично е да иска, за това просто действай, нека да е като изненада за нея. Няма нищо страшно, преглътни срама.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не се притеснявай и не планувай нищо , остави се на времето.
    Разхождайте се, ала бала.
    Ти сам ще усетиш кога е правилния момент, за да я целунеш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Благодаря ви много Ще се опитам да не го пре-планирам и да го прекалено много да го обмислям както попринцип правя. Ина4е мерси за времето (sun)
    Опита е най-лошия учител - дава ти контролно без да ти даде да учиш

Мега фен
    Град
    <3
    Бих дала всичко, за да имам първа целувка и да се хвърля на врата на момченцето си, след което да умра от срам аввв хаха
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си