Имам 1 въпрос бягането ли помага най-много за премахване на мазнинките и вярно ли е че след 40мин бягане има този ефект ?
от тичането се стягат всички мускули и да, има ефект, но се иска постояннство![]()
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Ако искаш да сваляш мазнини от тялото си, трябва да се потиш много с бягането. Бягаш толкова докато не се изпотиш максимално, така се горят токсини![]()
диета и кардио Пич
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Всичко зависи от храната само с бягане няма да стане.
Това с 40те минути е един велик мит.
Я се опитай да направиш една 40-минутна интензивна интервална кардиосесия,да видим...
Ако е монотонно,по-може.
Горят се мазнинки най-вече сутрин,на гладно...
А това с изпотяването също е глупост-по тоя начин сваляш вода и нищо друго.
И,да,както казаха-важна е и диетата,с лошо подбрана такава няма как да стане.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ако основната ти цел е да гориш мазнини, мятай ВМ-НВД и тренирай здраво.
А най-добре се горят след високоинтензивна кратка анаеробна тренировка като табата(4 минути ама тия 4 минути ти ебават майката отвсякъде) - който се интересува да пусне един гугъл на EPOC (латиница)
Не, не е вярно това за бягането ! Като тичаш 40 минути ще изгориш само някви натрупани въглехидрати мога да ти кажа .. тичаш поне 1 час (лек джогинг) да се изпотиш здраво.. После след кратка почивка отиваш и хапваш две яйца + сирене, кашкавал и месо (най-добре ЧИСТО телешко) . Прави го в продължение на 1 месец и ще има ефект.. гарантирам ти !
ПП. Ако след този 1 месец започнеш да се тъпчеш със сладко, чипсове и сякви гадории няма да има смисъл да почваш! ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ !
Бягането и упражненията във вода (там разните чекнения, плуването и т.н) са най-добри за сваляне на мазниниИ си направи задължително един режим, никви безалкохолни, сладки, тестяното до колкото е възможно и не се тъпчи като прасе, умерено, по няколко пъти на ден ако трябва. И най-важното - ВОЛЯ! Успех
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!
И да попитам някой може ли да ми каже в седмицата колко дена да бягам ? Аз си мисля всеки ден ???
Увиваш един найлонов чувал по тялото и почваш да тичаш така най-бързо ще свалиш мазнините ама е страшно вредно за сърцето
Даже по 2-3 часа, пък ако може от сутрин до вечер да бяга, най-добре. Всеки човек си има различно темпо на бягане и различна подготовка, така че недей да говориш наизуст. Ако пича няма никаква подготовка(което е много вероятно) като отиде да тича 1 час само ще претренира и след това цяла седмица ще ходи като насран.
Също така искам да попитам бягането на серии ли да го правя или бягам колкото мога и после да не правя повече
Аз сам атлет от 5 години препоръчвам ти 1 час джогинг дневно + разнообразна и здравословна храна (плодове , зеленчуци...)
Направи си една качествена НВД, комбинирай я с http://www.bb-team.org/articles/1408...lni-trenirovki
Глупост след глупост е писано тук.. като има изключения. Първо, това за найлона по тялото е най-голямата глупост ЕВЪР.
Първо леко да почетем.. и не само автора
Статия за кардиото като цяло http://www.bb-team.org/articles/1039...o-trenirovkata
Обърнете внимание на рамките на пулса.. определяйте темпото спрямо пулса който достигате
А това са така наречените HIIT - тренировки. Поне при мен даваха по-добри резултати от обикновенното кардио
http://www.bb-team.org/articles/1408...lni-trenirovki
Иначе за бягането е добра идея, стига да нямаш проблеми със ставите. Човек в добра форма тича по 1 час 3-4 пъти седмично, като разстоянието което изминава е около 10 км. Съответно човек, който няма много опит ще мине по-малко, ако пък може, ще мине повече. Започни с лек джогинг с продължителност 30 минути. Ако усещаш че ти е малки, потичай още. Ако стигнеш до 1 час повиши малко темпото. Ако и това ти е малко има вариант за тежести за крака и ръце.(тук не знам до колко добра идея е.. спортистите го правят, но не е за да горят мазнини)
И както ти казаха най-важното нещо за горенето на мазнини е диетата. НВД-ВМ. Няма да ти търся статия, сам го гугълни