.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: бягане

бягане

Имам 1 въпрос бягането ли помага най-много за премахване на мазнинките и вярно ли е че след 40мин бягане има този ефект ?

Повече от фен Аватара на prinncess
    от тичането се стягат всички мускули и да, има ефект, но се иска постояннство
    Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D

Голям фен Аватара на iwwo_
    Ако искаш да сваляш мазнини от тялото си, трябва да се потиш много с бягането. Бягаш толкова докато не се изпотиш максимално, така се горят токсини

какви други начини има?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    диета и кардио Пич
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

И плуването също е много добро аз лично го препоръчвам

Супер фен Аватара на Shines
    Всичко зависи от храната само с бягане няма да стане .

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от ribok Виж мнението
    Имам 1 въпрос бягането ли помага най-много за премахване на мазнинките и вярно ли е че след 40мин бягане има този ефект ?
    Това с 40те минути е един велик мит.
    Я се опитай да направиш една 40-минутна интензивна интервална кардиосесия,да видим...
    Ако е монотонно,по-може.

Горят се мазнинки най-вече сутрин,на гладно...
    А това с изпотяването също е глупост-по тоя начин сваляш вода и нищо друго.
    И,да,както казаха-важна е и диетата,с лошо подбрана такава няма как да стане.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Повече от фен
    Ако основната ти цел е да гориш мазнини, мятай ВМ-НВД и тренирай здраво.

А най-добре се горят след високоинтензивна кратка анаеробна тренировка като табата(4 минути ама тия 4 минути ти ебават майката отвсякъде) - който се интересува да пусне един гугъл на EPOC (латиница)

Голям фен Аватара на explosion_
    Не, не е вярно това за бягането ! Като тичаш 40 минути ще изгориш само някви натрупани въглехидрати мога да ти кажа .. тичаш поне 1 час (лек джогинг) да се изпотиш здраво.. После след кратка почивка отиваш и хапваш две яйца + сирене, кашкавал и месо (най-добре ЧИСТО телешко) . Прави го в продължение на 1 месец и ще има ефект.. гарантирам ти !

ПП. Ако след този 1 месец започнеш да се тъпчеш със сладко, чипсове и сякви гадории няма да има смисъл да почваш! ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ !

Бягането и упражненията във вода (там разните чекнения, плуването и т.н) са най-добри за сваляне на мазнини И си направи задължително един режим, никви безалкохолни, сладки, тестяното до колкото е възможно и не се тъпчи като прасе, умерено, по няколко пъти на ден ако трябва. И най-важното - ВОЛЯ! Успех
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!

И да попитам някой може ли да ми каже в седмицата колко дена да бягам ? Аз си мисля всеки ден ???

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ribok Виж мнението
    И да попитам някой може ли да ми каже в седмицата колко дена да бягам ? Аз си мисля всеки ден ???
    Важно е да оставиш поне 1 ден за почивка на мускулите.

Увиваш един найлонов чувал по тялото и почваш да тичаш така най-бързо ще свалиш мазнините ама е страшно вредно за сърцето

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    Не, не е вярно това за бягането ! Като тичаш 40 минути ще изгориш само някви натрупани въглехидрати мога да ти кажа .. тичаш поне 1 час (лек джогинг) да се изпотиш здраво.. После след кратка почивка отиваш и хапваш две яйца + сирене, кашкавал и месо (най-добре ЧИСТО телешко) . Прави го в продължение на 1 месец и ще има ефект.. гарантирам ти !

ПП. Ако след този 1 месец започнеш да се тъпчеш със сладко, чипсове и сякви гадории няма да има смисъл да почваш! ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ !
    Даже по 2-3 часа, пък ако може от сутрин до вечер да бяга, най-добре. Всеки човек си има различно темпо на бягане и различна подготовка, така че недей да говориш наизуст. Ако пича няма никаква подготовка(което е много вероятно) като отиде да тича 1 час само ще претренира и след това цяла седмица ще ходи като насран.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail Виж мнението
    Даже по 2-3 часа, пък ако може от сутрин до вечер да бяга, най-добре. Всеки човек си има различно темпо на бягане и различна подготовка, така че недей да говориш наизуст. Ако пича няма никаква подготовка(което е много вероятно) като отиде да тича 1 час само ще претренира и след това цяла седмица ще ходи като насран.
    Бягам от доста време , но 1 час е доста ... 4 км през ден да бягам стига ли ?

Също така искам да попитам бягането на серии ли да го правя или бягам колкото мога и после да не правя повече

Аз сам атлет от 5 години препоръчвам ти 1 час джогинг дневно + разнообразна и здравословна храна (плодове , зеленчуци...)

Направи си една качествена НВД, комбинирай я с http://www.bb-team.org/articles/1408...lni-trenirovki

anonymous546178
    Guest
    Глупост след глупост е писано тук.. като има изключения. Първо, това за найлона по тялото е най-голямата глупост ЕВЪР.
    Първо леко да почетем.. и не само автора
    Статия за кардиото като цяло http://www.bb-team.org/articles/1039...o-trenirovkata
    Обърнете внимание на рамките на пулса.. определяйте темпото спрямо пулса който достигате

А това са така наречените HIIT - тренировки. Поне при мен даваха по-добри резултати от обикновенното кардио
    http://www.bb-team.org/articles/1408...lni-trenirovki

Иначе за бягането е добра идея, стига да нямаш проблеми със ставите. Човек в добра форма тича по 1 час 3-4 пъти седмично, като разстоянието което изминава е около 10 км. Съответно човек, който няма много опит ще мине по-малко, ако пък може, ще мине повече. Започни с лек джогинг с продължителност 30 минути. Ако усещаш че ти е малки, потичай още. Ако стигнеш до 1 час повиши малко темпото. Ако и това ти е малко има вариант за тежести за крака и ръце.(тук не знам до колко добра идея е.. спортистите го правят, но не е за да горят мазнини)
    И както ти казаха най-важното нещо за горенето на мазнини е диетата. НВД-ВМ. Няма да ти търся статия, сам го гугълни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си