Значи..аз съм на 14 години. Преди повече от 4 месеца се запознах с едно момче по Facebook. Той е на 16 години. Писахме си...и понеже беше се влюбил в едно момиче и тя го забрави...смисъл...били си писали той я харесал и тя него...но после тя му казала, че била се ''забила'' с някакво момче в една дискотека и спряла да му пише...и понеже аз съм много добра към хората и го успокоявах, защото не беше на себе си така да се каже. Мина време..запозна се с друго момиче. На Свети Валентин те отидоха на среща той и подари роза...и някакви такива романтични неща...каза и..че я обича...минаха 2 седмици и тя го заряза...защото се била влюбила в някакво друго момче на 18 години от нейното село..а това момиче е на 13 години. И тогава също бях до него. И така накрая той се влюби в мен. Каза ми...че си бил прехвърлил някакви чувства към мен. Почнаха едни работи от сорта....''обичам те''...''ти си всичко за мен'' и това в продължение на 1 седмица. Аз се подведох на неговите чувства....което беше най-лошото. Видяхме се на 8 март за първи път от 3 месеца...тоест от както се познаваме. Момчето ми подари роза...обикаляхме...говорихм е си...ала бала. Накрая ме прегърна..когато си тръгвах. Така до тук добре. После...вечерта на самия ден...по мое мислене той буквално ме отряза. Наговори ми ги едни....може да се каже...че се скарахме...и после не си писахме 1 седмица. Той ми каза...че преди да се видим си бил изградил някаква представа за мен как изглеждам....но когато сме се видяхме съм била изглеждала по различно....че не съм била същата...и не било същото както по Skype или Facebook...и затова вече той нямал никакви чувства към мен..и сега сме само приятелчета както той казва. И сега аз мисля, че имам още някакви чувства към него. Всеки който ме познава мен и него...го питат дали може да стане нещо между мене и него и той казва..ми не...ние с нея сме само приятели...и до тук. И аз сега си мисля, че имам още някакви чувства към него. Но не мога да му кажа, защото знам какъв ще е неговия отговор. И сега не знам какво да правя....?!?! Някак си е..не знам странно се чувствам така...като знам...че той няма вече никакви чувства към мене...а аз към него имам чувства...!