Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
начи, глей ся, света е сбъркан по принцип, за това трябва да има комунизъм и натам върви. доминацията на сащ, от където идват всички мизерии и кучета даже, щото това в зората на демокрацията да имаш куче е нещо много западно и яко, после се оказва, че не е толкова лесно да се гледа куче в апартамент и ги изгонват и от там се появяват бездомните кучета, та сащ е залязваща империя, въпрос на броени години е да слезе от световната сцена на вездесъщ, арогантен агресор и всичко ще си дойде на мястото. изгряват новите - китай, които са предимно будисти и будизмът по принцип е мирна религия, не като християнството, налагана с меч, нещо като ислям, но по-мек. можете да четете ницше по този въпрос. та като настане ерата на китай няма да има проблеми, първо защото китайците са организирани и такива хаотични простотии като в европа и мръсната америка няма, и второ защото в момента са народна република китай, тоест народа е важен, както в социалистическата идеология, но както знаете, дори и бай тошо знаеше, че социализмът е едно недоносче и рано или късно ще дойде комунизмът. е, малко по-дълго ще отнеме, не 20 години, както се очакваше през 80-те, но неминуемо ще бъде. света върви натам, хората осъзнават, че не може богатството на света да е разпределено неправилно между разни кръгове като билдерберг с всичките си там ротшилд и подобни мошеници от ерата на големите ограбвания с новоизмислените кредитни простотии, акции и неща в ренесансова европа да решават съдбата на света. освен тва, ванга предсказва, че религиите и границите на държавите ще престанат да съществуват, нещо като в на джон ленън песента разбиш ли. и няма как да не стане, но за това трябва да се изтребят не само кучетата, а както казваш и излишните хора - тук вече са идеите на малтусианството засегнати, излишното, непроизводително население като араби и черни трябва да бъде премахнато. така и кучетата са в тежест и трябва да се премахнат, все пак да кажа и за кучетата. и вече моят възглед за нещата - имало някакви европейски закони ли или какво, абе трябва да се разбере, че по принцип законите и държавите са противозаконни и противоестествени по своя характер. не може човек, който уж е на върха на еволюционната стълба да е по-несвободен от една катерица. тази несвобода идва от законите, които уж трябва да го правят свободен, егати парадокса! нали ви казвам, човек трябва да живее по един висш закон - закона на природата, примерно искаш нещо, но не може да го имаш, защото някой друг е решил, че е негово и трябва да дадеш нещо свое на някого, за да го замениш за това нещо. ми примерно искам една риба, отивам на езерото обаче не може да ловиш без някакъв билет, е как така? езерото не може да е на някого, на катерицата някой казва ли и че някой дъб е на някого? ми не, ето - човека е несвободен и това е проблем. при комунизма всичко ще е на всички и каквото ти трявба отиваш и го взимаш, трябва ти ферари - отиваш и го взимаш, на тоя дето прави ферарито му трябва нещо и си го взима от някъде, така ще е безсмислено да взимаш три ябълки ако ти трябва само една, защото няма да има смисъл да се продава на никого, щото са безплатни парите ще са излишни и ненужни всъщност.
е тва е, как ви се струва, има логика нали
Не съм прочел всичко, но мисля, че комунизмът никога, ама никога не трябва да се появява отново. Съгласен съм за социална държава, но капитализмът отсява качественото от некачественото, не само от гледна точка на стоки, а и на хора.