- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Взе да ми писва,просто да споделя.
Здравейте!Тази тема не е написана за да ви моля за съвети,просто искам да споделя,защото в момента нямам с кого,а сърцето ми се свива.Чувствам се някак използвана на моменти.В един момент е толкова мил,добър,забавен,а в другия го виждам как се занимава с други.Опитва се да ме заблуди.Мразя,когато видя,че е писал на друга.Мразя,когато други момичета го занимават и канят да излизат.Казва,че е сериозен,че не му трябват други,че ги е отсвирил всички натрапници,но аз виждам друго.Кога му го кажа ми излиза с това,че не искал да се кара с никой и да се гледат накриво,затова запазвал добрите си отнощения с всички.Не знам дали изпитвам ревност,но когато видя нещо подобно се чувствам адски зле,цупя се и отказвам да изляза с него.Правя му непрекъснати намеци,но когато ме попита дали се дразня от неговите приятелки,нямам смелост да кажа ,,да''.Ще се чувствам виновна ако прекрати отношенията с приятелите си заради мен.Разбирам го,че има много приятели и аз не съм единствена,но след като е казал,че му трябвам само аз защо продължава да се занимава с други?Самата аз знам,че има 2 момичета,които искат да са с него,а той ги е отрязал заради мен.Тези момичета знаят,че той харесва мен и в най-скоро време ще сме заедно,но продължават да го канят да излизат,да му пишам смс-и,да му звънят,да го проверяват и т.н.Пак казвам, разбирам,че са му ,,приятелки'',но не помисля ли на мен какво ми е ,когато го виждам всичкото това.В един момент ще ми писне и ще се скарам и с него (колкото и да не искам) заради тези неща.
Благодаря,че прочетохте глупавата ми тема.Извинявам се ако има правописни грешки.Ако някой реши да ме посъветва нещо,е добре дошъл! (:
Ей, човече, няма такова нещо като приятелки, които да му се натискат и да му се врат. Тогава вече не е приятелство, а нещо друго. И той няма право да ти излиза с този номер. Какво ще рече, че искал да запазва добрите си отношения с всички други и затова не противоречал? Толкова мекушав човек ли искаш за връзка? Не е идеята да го отделяш от приятелите му, не. Не и от истинските му приятели. Кифлите, които му се лепят не са такива.
Говори с него и му обясни как се чувстваш и кое те притеснява. Не му се карай, не вдигай скандали, просто му дай да разбере, че всичко си има граница и той я прекрачва.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
1-во: Не разбрах искаш или не искаш съвет , защото казваш не искам съвети , а просто споделям , а после казваш ще се радвам да ме посъветвате.
2-ро: Ти нямаш кой знае какъв проблем , а просто си ревнива.
3-то: Не го притискай не бъди толкова натрапчива и , ако не върви просто си поговорете така се решават такива проблеми не с блеене в интернет .
Вие още не сте заедно, а ти вече му държиш сметка с кого да общува?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Какво значи "в най-скоро време ще сме заедно"? Ако не сте си никакви нямаш право да изискваш каквото и да било от него. А след като нямате връзка и момичетата са в правото си да изразяват интереса си към него. Все пак той е свободен, нали така?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
А, ама те нямат връзка? Аз това къде го пропуснах? XD
Защо щом вече имате такива отношения, не сте заедно и официално?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако той е сериозен тип и наистина те харесва няма да обръща внимание на други момичета,макар че не сте заедно
Говори с него, защото рано или късно той ще те зареже !
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Ами заедно сме неофициално.Всички негови и мои приятели знаят за нас,виждали са ни заедно и т.н . Той сам ми е казвал,че няма интерес към тях,но когато му се лепят не може да ги отреже.Той си мисли,че е в приятелски отношения с дадените момичета,а те си мислят за нещо повече,въпреки,че той им е казвал,че с мен е сериозно и не му трябват други.
Това!
Аз не се закачам с моите приятели, не флиртувам, не звъня да ги проверявам(нито те мен,божке ле!), не им пиша смс-и постоянно и т.н. Те са приятели, не забирявки. Разликата е твърде осезаема. Не щял да си разваля отношенията с "приятелите"? Пращай го на ливадата. Такива много оборотни не харесвам.
Нямаш смелост да му кажеш "да, неприятно ми е", викаш. Ми имай. Иначе няма какво да се сърдиш и цупиш.
Това,разбира се,ако бяхте заедно. А вие не сте. Тоест той няма никакви ангажименти към теб. Свободен е- всяка има право да го зарибява както си ще. Оттам нататък ако тръгнете и това продължи, решаваш дали за теб това поведение е приемливо, на място, разбираемо и т.н. Ако не- казваш си. Като не се промени-махаш се.
Доколкото разбрах той не прави нищо нередно. Харесва те теб и не обръща внимание на другите.
Само аз ли не виждам къде е проблема?
Неправилно и егоистично ми се вижда да му казваш с кой да общува и с кой не. Ревност като твоята не води към нищо добро. Момчето си има приятелки, има и такива, които го харесва като повече от приятел. Ти нищо не можеш да направиш по въпроса, нито пък той. Ако е момче на място, няма да прекъсне контактите с приятелките си заради лудо и ревниво гадже. А това, че други момичета го харесват може само да те радва. Чувствай се горда, че е избрал теб.
И спря да се върти за миг земята..
Той нищо не може да направи по въпроса,че го харесват някакви кифли ли ? Не съм на същото мнение.Никога не съм и не бих могла да му кажа с кого да е приятел и т.н.Просто след като един вид той е с мен и всички го знаян,най-тактично може да им каже да спрат да се занимават с него.
Не ти ли стига, че той не се занимава с тях?
Оценявай това, което имаш.. докато все още го имаш.
И спря да се върти за миг земята..
Не може да направи нищо, да. Поне не и за да спрат да го харесват. Те нека си го харесват, но той ако не им обръща внимание и ясно показва, че е с теб не мисля, че има някакъв проблем. Аз също съм много ревнива и донякъде те разбирам, но не се опитвай да му забраняваш да се вижда с тях. Ако той се държи по същия начин към твоите приятели едва ли и ти би се радвала много. Кажи му го нормално и спокойно, без караници и цупения, защото от опит знам, че по този начин нищо добро не следва....
Чудя се как може да си на 19 и да си толкова наивна...
И кво ще рече "заедно сме неофициално"? Или сте заедно или не сте.
Вземете си изяснете отношенията с пича, пък тогава се филмирай.
Welcome to the Jungle...
Много прав е dark, изясни си двойка ли сте или не.
Първото много важно нещо е незавизимо от партньора е доверието. Със ултиматоми просто няма да стане нищо.
Дай му повече пространство, за да може да диша. Наблюдавай го, без да се вманиячаваш. Хванеш ли го в издънка мисля че е време да си поговорите сериозно и да решиш, дали ще си с него.
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
" в скоро време ще сме заедно " - т.е. не сте заедно , така ли ? То тогава нямаш никакво право да му се бъркаш за това с кого какво си пише и с кого излиза. Нямаш го това право, което си си го приписала.
А и на всичкото отгоре трябва да те успокоява факта , че той не се занимава с тях.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥