Здравейте!Тази тема не е написана за да ви моля за съвети,просто искам да споделя,защото в момента нямам с кого,а сърцето ми се свива.Чувствам се някак използвана на моменти.В един момент е толкова мил,добър,забавен,а в другия го виждам как се занимава с други.Опитва се да ме заблуди.Мразя,когато видя,че е писал на друга.Мразя,когато други момичета го занимават и канят да излизат.Казва,че е сериозен,че не му трябват други,че ги е отсвирил всички натрапници,но аз виждам друго.Кога му го кажа ми излиза с това,че не искал да се кара с никой и да се гледат накриво,затова запазвал добрите си отнощения с всички.Не знам дали изпитвам ревност,но когато видя нещо подобно се чувствам адски зле,цупя се и отказвам да изляза с него.Правя му непрекъснати намеци,но когато ме попита дали се дразня от неговите приятелки,нямам смелост да кажа ,,да''.Ще се чувствам виновна ако прекрати отношенията с приятелите си заради мен.Разбирам го,че има много приятели и аз не съм единствена,но след като е казал,че му трябвам само аз защо продължава да се занимава с други?Самата аз знам,че има 2 момичета,които искат да са с него,а той ги е отрязал заради мен.Тези момичета знаят,че той харесва мен и в най-скоро време ще сме заедно,но продължават да го канят да излизат,да му пишам смс-и,да му звънят,да го проверяват и т.н.Пак казвам, разбирам,че са му ,,приятелки'',но не помисля ли на мен какво ми е ,когато го виждам всичкото това.В един момент ще ми писне и ще се скарам и с него (колкото и да не искам) заради тези неща.
Благодаря,че прочетохте глупавата ми тема.Извинявам се ако има правописни грешки.Ако някой реши да ме посъветва нещо,е добре дошъл! (: