Здравейте! Всъщност не знам къде е проблема ,но мисля,че е от лошото време което ми вкарва само мрачни мисли в главата.Така от 1 месец съм с едно момче,всичко е прекрасно , не се караме ,нямаме проблеми,разбираме се чудесно,но с всеки изминал ден чувствата ми стават все по-силни ,но не в рамките на нормалното ами прекалено силни ... Вече аз самата не мога да се позная.Станала съм ужасно ревнива,ако има 1 час през който да не сме говорили аз започвам да си мисля какво ли не ... Не знам какво да правя.Всеки ден сме заедно... Това настроение ме обзе преди 2 дни,пробвах да се отдалеча малко от него,но той не го допусна.Имам един въпрос към вас : Доверието с времето ли се изгражда или просто трябва да го има? Защото съм имала една сериозна връзка в рамките на 2 години,но ние тогава бяхме малки на по 14 ,бяхме в един клас ,пишехме си постоянно,пък и той си беше смотан и сякаш доверието си го имаше от началото.След него бях много изморена и имах 2 момчета с които се виждах 1 година,но всичко беше секс и доверие не ми беше нужно. И моля ви дайте ми съвет как да забавя нещата.Как да подтисна малко тези чувства и ревността?Благодаря предварително!