От скоро започнах да бягам и смятам да продължа няколко пъти в седмицата за около 40-50 мин, целта ми е да сваля 4,5 кила .Но съм чувала че ако отслабнеш и бюста ти намалява ,а много си го харесвам ,та питам :задължително ли ще намалее и дали ще е много по-малък или различен.
Зависи ти от структурата, ако искаш да отслабнеш, трябва да приемеш, че може да ти се смали малко..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Зависи от човека и структурата му, да. Макар че ти не искаш да свалиш 20 кг, ами само 5, затова мисля че няма да ти смали толкоз бюста.
Няма да се смали чак толкова, не се притеснявай ... Моя беше 94 някъде гръдна, свалих 15тина килограма и съм с 90-91 някъде сега![]()
Няма да е много ,но това е ,че не може да свалиш само там където ти желаеш.
В гърдите има голям процент мастна тъкан, така че да, сваля се и оттам, и, не че да те плаша или нещо, но личните ми наблюдения (върху мен и върху 3-4 приятелки) показват, че гърдите са първото място, където се усеща разликата.
Айде ся, за 5 кг няма да свали толкова много от гърдите.
няма да имаш кой знае какви промени в бюста.. килограмите са малко.. в бюста си личи,когато сваляш над 10кг.
мисля че разликата, ако и има, ще е съвсем малка и няма да си личи изобщо защото все пак цялото ти тяло ще е по - слабо , не само бюста
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^ възможно... едната ми братовчедка също отслабваше и имаше разлика в бюста,но тя отслабна с доста кг. .. и все пак си зависи от структурата