- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс след пиянска вечер
Здравейте, аз съм студентка по право и една вечер излязохме голяма компания на дискотека там беше и моята съквартирантка.След дискотеката се прибрахме ние двете и приятеля ми.Бяхме доста прекалили с алкохола и с приятеля ми започнахме безшумно да правим секс на тъмно,на сутринта се оказа че тя ни беше чула.ПОЧУВСТВАХ СЕ МНОГО НЕУДОБНО!Моля Ви,давайте ми някакви съвети за това как трябва да постъпя в този момент.Благодаря предварително!![]()
Застреляй се.
Студенти сте, бе. Нормално е да правите секс. Кво толкоз?!
Колко сладко! ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Няма смисъл да се чувстваш виновна за това, че стените са тънки.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
4XCOKИ
Ами да не е стояла там. Вий сте хора все пак имате нужда от лично пространство ;D
Пф колко пъти съм правил така из студентските години.... Няма да се плашиш изобщо.
Що ли си мисля че е нормално. Не си длъжна да обясняваш нищо!
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
споко бе вие сте се забавлявали и точкадали тя ви е чула или не да не те засяга нито да ти става неудобно
така че не се безпокой не се знае може през това време и тя да си е имала компания и да не сте ги чули![]()
Е, кво толкоз... историята познава и по-сериозни изцепки... не е станало кой зн кво.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз разбрах, че са в една стая. Дреме ти, може да се смеете заедно на историята. Пила си, не си съобразила, сгафила си. Некои хора повръщаме, прибиваме се и т.н. пред свидетели, с които после си напомняме историята и всичко туш (само едно кон остана).
И все пак глей да се не ебеш пред нея, щото тя не е длъжна да слуша и гледа. Разберете си се там по съквартирантски, като едната си води некой, другата да се размърда нанякъде.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
пффффффффффф чакай да отворя книгата със записки за подобни студентски секс истории хАхАХ
т'ва даже е задължително да се случи, за можеш да кажеш че си бил студент![]()
тръгни да и обесняваш подробностите, как ти го е вкарал, кви са били движенията и т.н : D
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
4XCOKИ
На мен лично няма да ми е интересно, освен ако не съм част от разказа хахах
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Ехеее голяма работа
Мойте приятели редовно ме слушат, стискат ми плаци даже!
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Студенска 3ка... 2ма правят секс, другият стой на съседното легло и се прави, че спиНе знам да има някой на ~20 годинки и да не му се е случвало поне веднъж
![]()
Тва още в гимназията си го имаше.
Temet Nosce
벨야카
Като почнах да чета историята си викам, че и съквартирантката се е включила, а то кво било... (разочарован)
Welcome to the Jungle...
^първо и аз реших, че това ще е сценария :Д
Иначе, успокой се, не е края на света дошъл, аз май веднъж само съм го правила тоя номер на моята, даже ни се скара в един момент, че не спи, да сме изчакали да излезе...пък ние тъкмо обмисляхме да я офертираме да се присъедини :Д
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Добре ли сте, бе...
Бива пияни, ама това си е чиста наглост.