.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ама вие май и двамата не знаете какво искате? Кофти! Та, какъв е проблема по - точно? Ако ти харесва наистина момичета - действай, вместо да въртиш някакви ку*венски номера , с извинение. От срама файда няма. Покани я на среща. Излизайте и общувайте по - често.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

хора писах и преди 10тина дни и почнахме да си говориме по продължително в училище на всякакви теми. излезнахме един път с компанията и тя беше там само се закачаше с мене. даже един път нарочно мина покрай мен та си удари нослето в устната ми. случи се нещо тъпо обаче. преди някъде 4 дни тя ми писа една вечер към 10 и си писахме до 3. попринцип тя си ляга към 11 и нещо но може би тогава стоя заради мене . казах и че не съм и говорил заради момчето (приятела ми), с който се забиваше, а тя ми каза че не е било вобще сериозно. просто фор фън. нямала намерение да ме дразни. даже се извини и каза че и е станало тъпо .накрая на разговора аз и казах че съм я обсъждал пред приятелите си. и нз май се ядоса - каза ми че го е обичала (приятеля ми), че въобще не съм я интересувал. не знам какво и стана. питах я дали не съм я обидил с нещо тя не отговори. а това се случва в последните 15 минути от чата. предишните 5 часа беше най милото и прекрасно момиче което може да си представи човек и накрай след като и казах това за приятелите ми имах чувството че на компа седна някой друг. сега незна какво да права да и пиша ли или не.....
    пс- дайте някакви хубави места за излизане в младост (софия) ако не ви затруднявам

хорааа помощщщщщ!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от pool Виж мнението
    хорааа помощщщщщ!!!!!!!!!!
    Аз правА нИшо.

Първо се научи да пишеш. Стоенето в часовете и внимаването в тях може да накара мозъчните ти клетки да се раздвижат, да поумнееш и тогава да ти дойде акъл да не се занимаваш с пикли.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Ок. Благодаря все пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си