хора писах и преди 10тина дни и почнахме да си говориме по продължително в училище на всякакви теми. излезнахме един път с компанията и тя беше там само се закачаше с мене. даже един път нарочно мина покрай мен та си удари нослето в устната ми. случи се нещо тъпо обаче. преди някъде 4 дни тя ми писа една вечер към 10 и си писахме до 3. попринцип тя си ляга към 11 и нещо но може би тогава стоя заради мене . казах и че не съм и говорил заради момчето (приятела ми), с който се забиваше, а тя ми каза че не е било вобще сериозно. просто фор фън. нямала намерение да ме дразни. даже се извини и каза че и е станало тъпо .накрая на разговора аз и казах че съм я обсъждал пред приятелите си. и нз май се ядоса - каза ми че го е обичала (приятеля ми), че въобще не съм я интересувал. не знам какво и стана. питах я дали не съм я обидил с нещо тя не отговори. а това се случва в последните 15 минути от чата. предишните 5 часа беше най милото и прекрасно момиче което може да си представи човек и накрай след като и казах това за приятелите ми имах чувството че на компа седна някой друг. сега незна какво да права да и пиша ли или не.....
пс- дайте някакви хубави места за излизане в младост (софия) ако не ви затруднявам