.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: MMORPG Игра

MMORPG Игра

Много съм запалена по този жанр игри. До сега играх Battle of the immortals, но там нямаш шанс срещу тези, които плащат с истински пари.. Ако може да ми кажете някоя хубава игра, в която ако се трудиш ще си добър, а не ако си плащаш..

Ако може да е с добра графика.

Да НЕ е LOL,WOW, Diablo ии Стар Крафт (или както и беше името ) ...

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    linage 2

Голям фен Аватара на Ivan4o0o0
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    linage 2
    То е Lineage 2 иначе и аз ти я препоръчвам и щи дам сървър L2Tenkai http://www.l2tenkai.com/ -> Това е сайта на сървъра. Теглиш това -> http://games.softpedia.com/get/Tools...Launcher.shtml и пускаш Lineage 2 да се тегли и инсталира после теглиш това слаед инсталацията ->http://www.l2tenkai.com/system.zip разархивираш и го копираш в папката на Lineage 2. След това правиш акаунт във форума с който после можеш да си направиш за играта и пускаш играта и пишеш на kukuti ("kukuti tuka li si) ей това е, ако ще играеш кажи
    >>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Голям фен
    LotRO, Lineage 2 Goddess of Destruction, Allods.

http://mmohuts.com/

Супер фен
    Град
    София
    Я да питам и аз тука, пак от тоя жанр игри, като Wow примерно, ама по възможност да не е 17 gb (Аз имам wow - the wrath of the lich king, който е точно толкова, с добавен сървър и т.н.) и да ми разясните малко повече за инсталацията, рега (примерно в сайта на сървъра) и така.. Видях тази Lineage 2, ок е, обаче е подобна на Wow.. Таа, без тази, без Wow, без Lol, Wizard101 и Diablo.. Мислих си за MU, преди един приятел я играеше, но си нямам напредстава от нея, нито инсталация, нито нищо. Айде, казвайте още DD
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Aion може. Отскоро стана free to play, с един вид голд в играта можеш да си купуваш премиум, а и при това има много играчи и е с готина графика.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Mu Online, заповядай в моя сървър Maxamuss Mu . Сървъра е Normal, 24/7, сайта е правен от един приятел и мене за сега не е хакван и няма да бъде, няма опции за плащане със смс-и или тем подобни демек всичко е натурално ^^.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен
    Град
    София
    Хмм.. Aion не е лоша, може би и нея ще дръпна. А малко повече инфо за Mu Online? Примерно на Wow теглих друга версия от замунда, а не оригинала от официалния сайт и слагах там някакъв "Код" за сървъра в няк'ва папка?! Тука пак ли е така, че да знам, да не тегля нещо напразно..

П.П. - Защо не ми намира официалният сайт на играта?! O.o
    Женско съм!
    ^^

Град
    /dev/null
    На MU му отмина модата отдавна, сега го напълниха с глупости и стана маса тежка, не става...

Ето го сайта на Aion: http://www.aionfreetoplay.com/website/
    Няма значение ква раса си избираш, играта много умно е направена да изравни ако някоя раса преобладва.

Супер фен
    Град
    София
    Ахам, значи просто си я тегля от официалния, правя регистрация в него и почвам да цъкам?! Или трябва да вкарам сървър в някоя папчица? O-O Свикнала съм им вече на тия простотии.. D -.-
    Женско съм!
    ^^

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    На MU му отмина модата отдавна, сега го напълниха с глупости и стана маса тежка, не става...

Ето го сайта на Aion: http://www.aionfreetoplay.com/website/
    Няма значение ква раса си избираш, играта много умно е направена да изравни ако някоя раса преобладва.
    Всъщност на Mu не му е отминала модата, а новите версии и аз съм на мнението, че не струват. Ние от
    Maxamuss Group си падаме малко old school и сме хостнали версия от 2005 и е само 50mb. , така че няма за какво да се притесняваш. Пък и се казва, че точно сега идва върха на тази игра (11 годишна игра вече) със MU2.

Повече инфо за моя сървър: всичко е безплатно, няма никакви кодове. Директно - теглиш, unrar-ваш кликаш на MaxamussMU.exe, избираш сървъра ни и START. Преди това трябва да си направиш регистрация в сайта, а и ако не си играл/а MU до сега, в сайта ни има секция HELP където са обяснени началните най-важните стъпки.
    Последно редактирано от MaGuSs : 04-09-2012 на 15:37
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от AniBG Виж мнението
    Ахам, значи просто си я тегля от официалния, правя регистрация в него и почвам да цъкам?! Или трябва да вкарам сървър в някоя папчица? O-O Свикнала съм им вече на тия простотии.. D -.-
    Просто теглиш и влизаш, играеш си в официалния сървър

Магусе, точно му отмина модата - 97d беше пълна скука, само рескаш и не правиш нищо особено, пълен циклеж. И на новите версии е същото. Стига си си рекламирал сървъра

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Откога SC2 се води за ММОRPG?!

Супер фен
    Град
    София
    MaGuSs, разбрахме, че искаш да рекламираш сървъра си, но не мисля, че му е тук мястото, не разбра ли, че никой няма да ти влезне да играе в твоя сървър, само спамиш..
    Относно MU, този "мой проиятел" я играеше преди 5 години, оттогава не е. NaOH е прав/права, че тази игра е вече стара, минало й е времето. Ти ако искаш си я играй, ами спри да правиш реклама, само за спамене на темата..
    Иначе сега я тегля Aion..
    Женско съм!
    ^^

Град
    Варна
    Като не сте я играли 2007 година и въобще като не сте се докосвали до тръпката да бъдеш най-добрия из между най-добрите в най-стария български сървър Mu Optinet си теглете Aion.

Супер фен
    Град
    София
    Оуу добре, добрият.. Време му беше да се изфукаш.. Аз пък си играя на Wow - най-добрата, сред най-добрите Друго е т'ва тръпката, без реклама на сървъра няма как.. Айде сега Stop spam!
    Женско съм!
    ^^

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    А, не, не, не! Момичета за WoW не стават. Или ще ти уайпнат райда или ще те прецакат в бг-то или ще са гъсти с грозния, компексиран и самотен гилт мастър, и като вземат да се засегнат от някоя дребна шега ще го накарат да те кикне от гилда.
    Sour...........

^ xhahaxhaxhxa това ми хареса.

Благодаря за мненията, най - вероятно и аз ще дръпна Аион.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си