- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем...
Здравейте...с приятелката ми се опитваме от месец-два да го направим и все не се получава(тя е девствена)..като тръгна да и го вкарам и си стяга крака всичко и не мога да продължа..достатъчно е влажна,свършва няколко пъти преди да започнем със "вкарването" и пак не става..пробвах с пръст (средния) болеше я но го вкарах целия и започнах леко и постепенно да усилвам скороста на вкарване и пак свърши после пробвах пак да го вкарам и не стана...объркан съм незнам какво става...нямаше кръв когато си вкарах целия пръст явно не съм я отворил...помагайте
![]()
Ако тя не се отпусне нищо няма да стане. Проблемът е в главата й.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
много иска да го направим и казва че се стяга без да иска като усети болката...а това с пръста нормално ли е да не я отворя при положение че съм го вкарал целия?
Може и да не си я отворил.Индивидуално е. Купете си лубрикант ,ще помогне поне малко за болката и по-лесното влизане.
maDamn
Нормално е да се стяга несъзнателно при болка. Целувай я, гали я и я накарай да се отпусне отново. И да изтърпи болката един път.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Тогава я предразположи да се отпусне максимално и го вкарай когато не очаква, за да не може да се стегне, т.е да не отреагира навреме.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Пръстите нямат нищо общо с цялата история и е напълно нормално. Явно не сте внимавали в час по Биология. Нормално е да се стряга когато я боли, нормално е и на теб да не ти се получава. Просто или го направи бързо и рязко или нежно и бавно. Зависи от нея. Ще я боли повече по бързата процедура, но ще е за кратко, по бавния начин ще я боли по-малко, но по-дълго.
Аз схващам достатъчно бързо и не, нямат във връзка с този въпрос
абсолютно е нормално да не е успял да отвори нищо със средния си пръст! Момчето не пита за това дали е тясна и от там е проблема, а защо с ръце не е успял да свърши каквото трябва.
Не и стой между краката .Събери ги и ги наведи към главата .
забравих да ви напиша...още следващия на път стана...вкарах го по рязко...доста е заболя ама нямаше и кръв дори...вече всичко е 6 точки![]()