.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: След гаф..

След гаф..

Здравейте ! Моят проблем е следният : Приятелят ми свърши по време на полов акт СЪС презерватив, който в последствия се оказа , че е скъсан. По дата трябваше да ми дойде на следващия ден. Пих ескапел. Следващата сутрин имах леко прокървяване и ден по късно , започна да тече по обилно и продължи една седмица . Направих тест на 13 ден след предполагаемото забременяване и беше отрицателен. Почти две седмици по- късно направих още един -отрицателен. Сметнато от едноседмичното кръвотечение след като изпих хапчето(за което вече не знам дали да съм сигурна че е било цикъл) трябваше да ми дойде преди 10 дни. От предполагаемото забременяване са минали почти два месеца. Възможно ли е да съм бременна, и ако съм трябва ли вече да има симптоми? Благодаря ви !

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ескалпел от бомба от хормони, които прецакват целият ти организъм, така че няма нищо чудно и странно, ако в момента цикълът ти не е редовен и т.н. Пила си ескалпел, направила си си 2 теста, и още питаш дали си бременна? Според мен не си.

Надявам се , и въпреки това си има някакъв процент притеснение.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ти си направила абсолютна глупост! Ескапел си пила,въпреки че не си била в овулация, ден преди да ти дойде...УАУ! Не си бременна,следвашия път 2 пийни ,да си съвсем сигурна!
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ти си направила абсолютна глупост! Ескапел си пила,въпреки че не си била в овулация, ден преди да ти дойде...УАУ! Не си бременна,следвашия път 2 пийни ,да си съвсем сигурна!
    +1
    Я няма да се научите, че като няма овулация НЯМА БЕБЕ!!!

Мега фен Аватара на draid
    Бременна си, трябва да изпиеш още 2 хапчета на веднъж и да си направиш 10 теста за да махнеш бебето.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Ко се подигравате ве, бати шиба*ите сте !!!
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Пила си ескапел, правила си два теста и двата са в период, в който ще покажат вярно, като и двата са отрицателни.... и се чудиш дали си бременна?! Не си, спокойно. Както казаха ескапел е хормонална бомба и доста ще ти разбърка менструацията.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Не знам какво се карате,при положение,че в други теми пишете "овулацията при всички е различна".
    Да,не е трябвало да го пиеш и не си бременна-два теста и ескапел го потвърждават.

Моят проблем и същият приятелят ми каза че свършва, но аз не се отместих веднага защото нямах представа че презервативът е скъсан.Веднага изтичахме до аптеката нямаще и 10 минути и пих Ескапел.Това се случи вчера по дата трябваше да ми дойде днес нямам нито болки в кръста нито в корема никакви признаци за менструация много се притеснявам да не да забременея. Има ли такава вероятност при положение че изпих Ескапел-а веднага?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Цикълът ти колко дни е?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Няма как да си бременна след ескапел и 2 отрицателни теста... или освен,ако не е станало някво чудо,знам ли?!?!?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Един пич тъкмо съвршил, свалил си внимателно презерватива, завързал го на възел и казал:
    - Ей, ако от тука се измъкне ще го кръстим Фантома На Кондома.

И ва'ща ситуация такава...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Lilly777 Виж мнението
    Няма как да си бременна след ескапел и 2 отрицателни теста... или освен,ако не е станало някво чудо,знам ли?!?!?

чудо каза
    много ясно че няма как да е бременна, ама нали трябва да се филмираме излишно..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Както каза DisappointedDreamer Ескапел е хормонална бомба.. може цикъла ти много да се обърка от него.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    Приятелят ти пак те е съжалил... ако беше някой като мен дето не слага балони, до сега да си като плондер в корема
    съжалявам за грубостта, просто мразя да го вадя хахаха
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ескалпел от бомба от хормони, които прецакват целият ти организъм, така че няма нищо чудно и странно, ако в момента цикълът ти не е редовен и т.н. Пила си ескалпел, направила си си 2 теста, и още питаш дали си бременна? Според мен не си.

Кратко, точно и ясно. Ескапел не е няккъв контрацептив, а хапче, което обърква всичките хормони в тялото. Ако си чела внимателно листовката, вътре пише, че е възможно забавяне или преждевременно идване на м.ц. Друго възможно е обилно или оскъдно кървене. Пропускане на месец без цикъл и т.н. Аз не виждам и минимален процент притеснение. Два отрицателни теста и наличие на цикъл са достатъчно успокоение. Тестовете отчитат и цветна бременност, така че и това не следва да те тревожи. Просто трябва да сте внимателни, понеже това хапченце е наистина "бомба".

In*The*Face благодаря ти за съдържателния отговор

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението

чудо каза
    много ясно че няма как да е бременна, ама нали трябва да се филмираме излишно..
    просто се е***х много ясно, че няма как да е бременна... веднага се намира някой да сипе злоба

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Ти вместо да се чудиш дали си бременна, ходи на лекар да се прегледаш като не ти идва, че тоя ескапел ти ебава всичко.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове