Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Ама в какви тъпи филми се набивате сами, че и едва ли не молите да ви го набият.

Ходиш с обвързан, който за 2 месеца вече е изневерил на приятелката си.

От това можеш да си извадиш изводите, че:
а) Щом не я къса, значи му е удобна с нещо. И ще си втора цигулка, и след 10 месеца.
б) САМО за едни пикливи 2 месеца, които нищо не са, вече е хукнал да си търси любовница. Та, ако по някаква луда случайност момичето е достатъчно умно, че да го зареже и той се хване с теб, ти ще си скучното гадже и ще търси "разнообразието", така необходимо за 2-месечна връзка, при някоя трета.

Стига с тая луда, бясна обич. Няма такъв филм някой да се отнася така с теб и да си спи нон стоп с друга, и ти да го обичаш. Хлътнала си пуберски и след има няма годинка няма да повярваш какви си ги вършила. Защо всички "втори цигулки" гледате от ъгъла: Той изневерява на нея с мен? Ми той изневерява и на тебе с нея. Пред очите ти, а ти му лежиш под краката. Спри да бъдеш толкова жалка и се стегни.
Права си, много благодаря за мнението, мога и без него, мисля, че достатъчно съм направила за него и не заслужавам да ми отвръща по този начин, а що се отнася до третата... и мен ми минава през ума доста често не е като да не съм му дала шанс да бъде с мен, той си избира, въпреки че от гледната точка, която ми го представи ти, струва ми се, че право на втори такъв шанс няма да му дам... Щом толкова "обича" приятелката си да си търси друга, с която да я лъже, няма да съм аз Омръзна ми от такива тарикати.. Всичко се връща А що се отнася до любовта... е понякога само тя не е достатъчна, да не говорим, че доста често е само заблуда.