Цитирай Първоначално написано от selassie Виж мнението
Здравейте на 21 години съм и имам приятелка с която сме заедно 4 месеца + 2 два месеца в които бяхме разделени поради това ,че аз я бях оставил.След това естествно съжелявах за това и с 300 зора тя ми прости и сега отново сме заедно.Преди я чувствах някак си по близо а сега не е същото, тя ме обича но аз не съм сигурен дали я обичам.Приятно ми е с нея, прекарваме си добре , не се караме но наистина като ,че ли тръпката я няма, може би защото ми угажда твърде много а аз не съм свикнал така.Не знам дали да продължавам да бъда с нея след като все по често започвам да се питам дали наистина искам да бъда с нея.. Живея в студ. общежитие а тук стойностните момичета са кът.
Почти същото се случи и с мен.. Бяхме заедно 4 месеца, но след всичките малки 'караници' за незначителни неща се разделихме. Каза ми, че не чувства същото като преди..Опитах се да си го върна, еми не става. Човек, като не изпитва вече това, което преди, нищо не помага..

Щом се питаш искаш или не, според мен не искаш. Човек трябва да е сигурен какво иска. Не си играй с чувствата й.
Не удължавай агонията според мен..