- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко свърши,а не мога да я забравя!
Приятели ,от известно време имам проблеми с едно момиче..постнах няколко теми по въпроса и отговорите Ви доста ми помогнаха до някаква степен..
За нея всичко е свършило,но не и за мен.Всички ми казваха какви ли не начини да се разсея и да не мисля за нея..какво ли не направих?!..Излизах нон-стоп с приятели,пишех си с други момичета днес ми беше най-разцепващото напиване,но все не мога да си избия от главата.Искам да Ви попитам какво бихте направили ,за да забравите въпросното момиче ако сте на мое място..Вижте другите ми теми (ако искате разбира се) ,за да видите цялата ми история.
Просто се поболях от мислене и не мога да продължа да живея така..Не мога да спя,да мисля,да ям и най-лошото не мога да се забавлявам както преди.Направих всичко по силите си,за да си я върна,но просто една детинска шега ми струваше ужасно много!
Благодаря Ви предварително![]()
Само драми в тоя форум. И то в 3 часа през ноща. Я лягай да спиш и престани да се лигавиш. Момче ли си, или няк'ва наранена пикла?
Пич, напиването не те измъква от проблема. Търси друга и си наложи на себе си с воля да продължиш напред. "Надежда всяка тука оставете."
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тоя ми съвет се поизтърка вече, ама... намери си хоби.Някакво увлекателно хоби, което да ти заема мозъка и да ти е интересно. Хем ти минава, хем печелиш ново умение. Или пък спортувай. Това определено отнася мислите.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами зависи от случая ти , ако те е наранявала може и за това да я помниш. Трябва ти време и много здрави нерви също и здрав разум .
ходи си намери работа, като те изкривят от бачкане ще мислиш ти за някоя си друг път.
аз така забравих една, щото ме счупваха от гърч по 12 часа на едно място и след 2 сецмици въобще не мислих за нищо освен как не ми се бачка и как ми се спи. Един урок от живота ще научиш, ако си по-умен два - че не трябва да ти пука за никоя твърде много и по-важния - никога не работи за никого. Аз научих и двата и съм много доволен![]()
Човече, спортувай ! Тъкмо ще станеш малко по здрав,че покрай тая драма сигурно си свалил 10-15 килограма![]()
Колкото и банално и тривиално да звучи, времето е единственият лек, който ще ти помогне. Не се насилвай да пишеш на някоя и да хлътнеш по нея... просто си дай почивка и остави времето да си свърши работата![]()
Така, съветите с хобито са много благи и напудрени, но в един момент човек го връхлитат достатъчно ангажименти, че да не може да тича по нови занимания. Особено след раздяла, когато нямаш много енергия. Ако не се научиш да преодоляваш подобни моменти само с психика, ще ти се отрази на работата, на социалния живот и т.н.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Човек, я се стегни! .. Помисли си за своята грешка и си помисли за това как можеш да накараш момичето да забрави и да се върне при теб! .. Помисли си ако беше на нейно място и ако някой те бе наранил .. Ти би ли забравил и простил? Съжелявам, че отклонявам темата, но един от първите коментари, цитирам "Само драми в тоя форум. И то в 3 часа през ноща. Я лягай да спиш и престани да се лигавиш. Момче ли си, или няк'ва наранена пикла?" това е сексизъм) ..