.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 203

Hybrid View

Защото в БГ мацките обичат само парите и подаръците ти, а мъжкото приятелство е двулично и неистинско. Като ида в чужбина изобщо няма да общувам с родни капути. Те тука лъжат и мажат та там ли няма?

Защото тук всички жени приличат на чалга кифли, а ако си пич ТРЯБВА да си някъф напомпан мутроподобен за да те харесват. Иначе мацките не те и поглеждат, дори да имаш красиво лице и благ характер. На запад и слабите и високи момчета си намират мацки.

Защото тук ми предлагат заплата 400-600 лева за висшист!

Защото Балканите са земетръсна зона и след вчерашното земетресение още треперя. Полша, Чехия, Скандинавието, Франция и UK са слабо сеизмично активни. Затова ще бягам в UK или Fr.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от michel1 Виж мнението
    Защото в БГ мацките обичат само парите и подаръците ти, а мъжкото приятелство е двулично и неистинско. Като ида в чужбина изобщо няма да общувам с родни капути. Те тука лъжат и мажат та там ли няма?

Защото тук всички жени приличат на чалга кифли, а ако си пич ТРЯБВА да си някъф напомпан мутроподобен за да те харесват. Иначе мацките не те и поглеждат, дори да имаш красиво лице и благ характер. На запад и слабите и високи момчета си намират мацки.

Защото Балканите са земетръсна зона и след вчерашното земетресение още треперя. Полша, Чехия, Скандинавието, Франция и UK са слабо сеизмично активни. Затова ще бягам в UK или Fr.
    Определено не впечатляваш човека отсреща с твоя интелект, но пък може би имаш други качества които ние не виждаме...

Вие Българите живеещи в България много знаете за живота извън България и то даже толкова много, че съвсем спокойно спорите с хората които наистина живеят извън България. Ако си мишка в България ще си мишка където и другаде да отидеш, та даже и по-голяма... Дали ще миеш кенефите в България или във Франция няма никакво значение...

Цитирай Първоначално написано от windowlicker Виж мнението
    Много мрънкане, никакъв дори опит за подобрение на положението.
    Характерна българска черта...

Цитирай Първоначално написано от michel1 Виж мнението

Боже мили! Ще ходиш в чужбина заради сеизмичната активност? Не знам да се смея или да плача! Ако смяташ, че в чужбина няма "капути" като българските жестоко се лъжеш. И казваш, че не искаш да общуваш с българските емигранти защото "лъжат и мажат" с какво смяташ, че са по-различни от хората в Испания, Гърция или пък Германия или пък камоли от теб. "Чалга-кифлите" ги има навсякъде просто не са "чалга".

По темата: Напуснах я защото баща ми работеше в Испания известно време и сега ни взе при него. Дали възнамерявам да се върна? Иска ми се, но времето ще покаже

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си