.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 203 от общо 203
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от abvgde93 Виж мнението
    чета ви и усещам голяма злоба към България в повечето постове? Каквото и да си говорим факт е ,че почти всичко в държавата е много зле. Като почнем от заплатите , минем през боклука по улиците , бездомните кучета , циганите , мафията и т.н.., дълга и широка. Преди години обаче ,живота не е имал нищо общо с днешният. Не винете само "България" , затова ,че нашият живот е толко зле. Родината си е родина , има какви ли не хубости , история и т.н. Просто ние българите сме проостт народ и ние си го правим така. И не са виновни само хората от парламента и т.н. Те са в основата , но от голяма част и ние сме си виновни. И мойте роднини са в чужбина , ест, и аз скоро ще се пробвам да се установя при тях , но никога няма да забравя какъв съм , от къде съм и така нататака...........................
    Българите не са прости , но за теб не мога да кажа друго.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Странно що намесихте хирурзите и *мизерните* заплати, а не включвате избора на екип и подмасовото вземане.

Много удобно да плюете по джипитата, без да имате хабер от доболнична помощ. Че и болнична такава.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Изборът на екип си е нещо прекрасно

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си