Здравейте така искам помощ ходя с едно момиче от много време.Преди 2 3 дена скъса с мене защото много хора знаели за нас , и така вечерта ми писа и ми вика ,че иска да сме заедно аз много я обичам и тя е единственото момиче за което сам плакал не можах да и откажа проблема е ,че не усещам да ме обича срамежлива е говоря с нея общуваме ако сме при други приятели не ми обръща внимание отивам при ние прегръщам я тя бяга има един лагер писа ми ,че иска да отидем заедно на другия ден и викам много ли искаш да отидем на този лагер тя вика няма да издържим до него няма доверие в мен и във връзката ни как да постъпя
Последно редактирано от Granitogres : 04-09-2012 на 11:50
a sa6to mislq 4e se zaribqva s edin moi priqtel smeqt se govorqt ni6to ne i kazvam iskam da e svobodna no da znae 4e e s men
pomognete molq vi se ne iskam da q zagybq
Напиши го на кирилица, с препинатлени знаци и може би някой ще ти разбере писаниците и ще ти отговори.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Здравейте така искам помощ ходя с едно момиче от много време.Преди 2 3 дена скъса с мене защото много хора знаели за нас , и така вечерта ми писа и ми вика ,че иска да сме заедно аз много я обичам и тя е единственото момиче за което сам плакал не можах да и откажа проблема е ,че не усещам да ме обича срамежлива е говоря с нея общуваме ако сме при други приятели не ми обръща внимание отивам при ние прегръщам я тя бяга има един лагер писа ми ,че иска да отидем заедно на другия ден и викам много ли искаш да отидем на този лагер тя вика няма да издържим до него няма доверие в мен и във връзката ни как да постъпя
написах на кирилица сега би ли ми помогнала
Ами поговорете си и обясни какво чувстваш
П.П. Извинявай, обаче кой е лагера, че с 1 фр. искаме да ходим на лагер апък не знаем никакви ....
Едва ли бихте могли защото само от нашето училище ще ходим аз съм от гр Исперих
Не знам какво да и кажа всеки пат като я видя и ....................... сърцето ми ще загубвам ума си езика ми се преплита
Вие какво бихте казали на любимото си момиче
Еми благодаря,че ме напътихте ще се опитам да говоря с нея
Ами ок.
След последния ти пост смятам темата за приключена.
Пиши на кирилица
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.