.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: lybov

lybov

Здравейте така искам помощ ходя с едно момиче от много време.Преди 2 3 дена скъса с мене защото много хора знаели за нас , и така вечерта ми писа и ми вика ,че иска да сме заедно аз много я обичам и тя е единственото момиче за което сам плакал не можах да и откажа проблема е ,че не усещам да ме обича срамежлива е говоря с нея общуваме ако сме при други приятели не ми обръща внимание отивам при ние прегръщам я тя бяга има един лагер писа ми ,че иска да отидем заедно на другия ден и викам много ли искаш да отидем на този лагер тя вика няма да издържим до него няма доверие в мен и във връзката ни как да постъпя
    Последно редактирано от Granitogres : 04-09-2012 на 11:50

a sa6to mislq 4e se zaribqva s edin moi priqtel smeqt se govorqt ni6to ne i kazvam iskam da e svobodna no da znae 4e e s men

pomognete molq vi se ne iskam da q zagybq

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Напиши го на кирилица, с препинатлени знаци и може би някой ще ти разбере писаниците и ще ти отговори.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Здравейте така искам помощ ходя с едно момиче от много време.Преди 2 3 дена скъса с мене защото много хора знаели за нас , и така вечерта ми писа и ми вика ,че иска да сме заедно аз много я обичам и тя е единственото момиче за което сам плакал не можах да и откажа проблема е ,че не усещам да ме обича срамежлива е говоря с нея общуваме ако сме при други приятели не ми обръща внимание отивам при ние прегръщам я тя бяга има един лагер писа ми ,че иска да отидем заедно на другия ден и викам много ли искаш да отидем на този лагер тя вика няма да издържим до него няма доверие в мен и във връзката ни как да постъпя

написах на кирилица сега би ли ми помогнала

Голям фен Аватара на slimbo
    Ами поговорете си и обясни какво чувстваш
    П.П. Извинявай, обаче кой е лагера, че с 1 фр. искаме да ходим на лагер апък не знаем никакви ....

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Ами поговорете си и обясни какво чувстваш
    П.П. Извинявай, обаче кой е лагера, че с 1 фр. искаме да ходим на лагер апък не знаем никакви ....
    Лагера е скаутски чак на лято е

Едва ли бихте могли защото само от нашето училище ще ходим аз съм от гр Исперих

Не знам какво да и кажа всеки пат като я видя и ....................... сърцето ми ще загубвам ума си езика ми се преплита

Вие какво бихте казали на любимото си момиче

Цитирай Първоначално написано от Granitogres Виж мнението
    Преди 2 3 дена скъса с мене защото много хора знаели за нас
    Виж дали си заслужава според теб . Виж дали само не си играе с теб .
    Прецени сам , но ако толквоа много я обичаш и тя не злоупотребява с теб признай и чувствата си .

Цитирай Първоначално написано от amaz1nG Виж мнението
    Виж дали си заслужава според теб . Виж дали само не си играе с теб .
    Прецени сам , но ако толквоа много я обичаш и тя не злоупотребява с теб признай и чувствата си .
    И как да разбера

Еми благодаря,че ме напътихте ще се опитам да говоря с нея

Мега фен
    Град
    <3
    Ами ок.
    След последния ти пост смятам темата за приключена.
    Пиши на кирилица
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си