.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Има ли спасение?

Ходим с приятеля ми вече 6 месеца.В началото всичко беше окей,имаше тръпка все едно се виждаме като за първа среща,секса беше на ниво,но от едно известно време вече не е същото.Виждаме се все едно по навик,няма тръпка,целувките не са страстни,секса е само като ,че ли по задължение.Усещам ,че и аз той сме така как мислите връзката изчерпана ли е или има някакъв шанс за да я направим както преди или идва края?Все пак мисля,че той ме обича дълбоко в себе си както и аз него.Говорили сме няколко пъти за това,и уж няма проблем но.....

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами вкарайте малко разнообразие. Излизайте повече, правете различни неща... Играйте роли, направи му стриптийз... От вас си зависи.

Ако просто сте изстинали един към друг и проблемът не е в еднообразно ежедневие, ще си проличи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на draid
    Вие какво си мислите, че всичко е цветя и рози и след 30 години... Нормално е да не е като в началото, разнообразявайте.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За 6 месеца щом сте се изчерпали, не ми се мисли какво ще е след 6 години. Ако дотогава сте все още заедно, де.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ролите....доста отегчено като ,че ли не му се занимава.Правила съм му стриптийз беше добре ама всеки път не става.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    За 6 месеца щом сте се изчерпали, не ми се мисли какво ще е след 6 години. Ако дотогава сте все още заедно, де.
    Десет букви.

6 години си е доста дългосрочно виждане.Може и да сме в някаква "дупка" и затова опитвам да намеря изхода и питам,надявайки се да има хора имали и справили се с подобен проблем.Ако пък е изчерпана връзката мисля,че ще е най-добре да не се заблуждаваме и измъчваме ,но...надеждата умира последна!

Та надеждата умря след поредния секс като по график или по скоро като задължение.Стигнахме и двамата до решението,че е най-добре да се разделим и като ,че ли някакъв товар ми падна от плещите.Е разбира се има и едно чувство на празнота,но като цяло ми е по-добре.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Този момент винаги идва в една връзка, въпросът е, че при вас е настъпил прекалено рано.
    И щом така се чувстваш по-добре, значи раздялата е била правилното решение.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Момчета и момичета, истинската любов идва тогава, когато искаш човека до теб и след като фанфарите на влюбването са утихнали. Преходът е труден и много двойки се разделят. Тези, които са имали дългогодишни връзки знаят колко е сладко отново да разпалваш "пожара".

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Момчета и момичета, истинската любов идва тогава, когато искаш човека до теб и след като фанфарите на влюбването са утихнали. Преходът е труден и много двойки се разделят. Тези, които са имали дългогодишни връзки знаят колко е сладко отново да разпалваш "пожара".
    Много ми хареса изказването ти.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Напълно съгласна съм.
    От вас е зависило да "разпалите огъня" във вас, просто не ми се вярва, да сте се изчерпали до такава степен, че да няма смисъл въобще да сте си заедно.

Но щом сте решили така да е - така ще е. Мисля, че темата вече е изчерпана, щом двамата взаимно сте сложили края.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Colouring
    Винаги идва този тежък момент-някои успяват да го преминат,други не.
    Честита свобода тогава.

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Винаги идва този тежък момент-някои успяват да го преминат,други не.
    Честита свобода тогава.
    Да така е,идва.Иначе мерси за честитката.Ще се порадвам сега известно време на свободата пък може да ми хареса знае ли се!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си