- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- PC Tablet - съвети?!
С две думи искам да си взема PC Tablet или Tablet..Обаче ми трябва малко помощ от малко по-опитните в тази област. Много не им знам разликите, знам, че Таблета е като компютър всмисъл, че има ОС и т.н. Докато ПС Таблета си има писалка, мога да рисувам върху него и т.н. Е, на мен ми трябва този, върху който мога да рисувам. Въпросът ми е, има ли ОС тоест като компютър, мога ли да го свързвам към компа, това, което рисувам да се появява във Фотошоп например да го запазвам върху компютъра, а не върху устройството и също да ми кажете по-добрите марки, които наистина да си струват, да не го нося на поправка през месец и екрана му да не е някакъв миниятюрен. И цената да е ориентирана до 300лв! Ако може да ми обясните подробностите около това, как се ползва, след като го купя как да го "синхронизирам" с лап-топа и така.. Търсих в нета, но има 1000 фирми, една приятелка има, преди време ми каза фирмата, била много доволна, а и не само тя, но не я помня, а с момичето не подържам контакти от доста време!
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()