Такаа.. В училището ми има едно много красиво момиче. Доста момчета й писаха и се опитваха да я зарибяват, но тя всякаш не ги забелязваше. Да, говореше си с тях, но си личеше, че не е заинтересована. Реших да й пиша да видя какво ще стане. В началото не проявяваше голям интерес, но след като излязохме веднъж, си пролича, че не съм й безинтересен. Започнахме много да си говорим и пишем и с времето много се сближихме. Излизахме, всичко беше наред, но 1 седмица нямах възможност да комуникирам с нея, въпреки че много исках. Когато пак й писах, всичко изглеждаше наред, но скоро разбрах, че един мой познат се опитва да я зариби. И така когато разбрах ми стана много гадно и реших, че пак съм от тези които само й се бутат и тя не ги отразява. Реших да престана да комуникирам с нея. Тя ми писа два/ тръ пъти и се държеше както преди, но продължавам да си мисля, че ме има за 'пиятелче'. Наистина съм много влюбен в момичето и не мога да разбера дали има нещо с моя познат. (някак не върви да я питам, защото ние не сме си никакви и доколкото я познавам, ще я отблъсна ако я попитам защо си комуникира с него.)