.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София

Гаджето ми ме заряза ...

Хора чувствам се ужасно разделихме се с момичето, което обичам. След цяла седмица постоянно търсене от моя страна и никакво внимание от нейна, днес се видяхме благодарение на една нейна приятелка все пак, защото тя не искаше да говори с мен по телефена. А когато я попитах дали иска да е мен отговора беше "незнам" - искала да направя нещо значимо ... Когато се разделяхме я прегърнах и даже се разревах , а тя ми каза да не съм се бил наранявал
    След 1г и 4месеца които правим утре ...
    Мислех си , че ще се оправя - прибрах се , излязох малко с приятели , но не се получава ... трябва ми съвет
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ами дълга връзка сте имали нормално е да ти е тъжно
    беше някъде изчислено(ама тва само го вмятам тука нищо по темата иначе) че след като е скъсала една двойка времето за възстановяване е равно на ако е година ходене - един месец и така намаляне според изминалото време но все пак си е индивидуално и не е нужно да се седиш да хлипаш за неква си там която не знае кво иска ...с извинение ама това "да направиш нещо значимо" все едно е изтърсено от некаква "принцеса"
    обаче са ако нищо не си правил за момичето си (а само тя е правела) то е ясно писнало й е
    ако ти си давал и иска още от теб значи е "принцеска"
    пък откъде да я знаеш може да си е фанала друг при тази липса на внимание и твойто дирене ...абе радвай се изобщо сте се видели и изобщо сте поговорили щот можеше са да те е скъсала с един смс или по някой чат
    а и как да не си наранен бе ама и тя се прави на интересна явно не иска да ти е гадно защото вероятно има нещо което я гризе и ако ти се нараниш ще се почувства още по-виновна .....

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Няма начин да ти мине толкова бързо,след като сте били толкова време заедно.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Мисля, че ти не даде достатъчно детайли за цялата ситуация. Само това ли сте си говорили?
    Не опита ли да разбереш какво има в предвид под "направи нещо значимо"... Аз така го разбирам: или наистина ти е давала само тя, показвала ти е колко много държи на теб, а ти не си отвърнал със същото и си предизвикал съмнения...
    Другия вариант е, както каза пAteNцЕто, да си и давал всичко от себе си, а тя да се е правила на "принцеска".
    Ако е втория случай изобщо недей дв се занимаваш.
    Щом сте щяли да навършите една година и 4 месеца утре - ако наистина много я обичаш... Може да се опиташ да си я върнеш по този начин - поздравяваш я с "щяха да са 1 година и 4 месеца", изненадваш я, подаряваш и нещо например, с други думи правиш нещо значимо... Ако искаш да си с нея - бори се, поне опитай...
    Ако не - остави го на времето. То е единственото лекарство. В никакъв случай не се самонаранявай, не реви и не се напивай. Има много риби в морето, тя далеч не е единствената. Излизай с приятели, спортувай, квото щеш само и само да не мислиш за нея. И общувай повече с момичета...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Недей да плачеш за нея. Аз бих те посъветвала да се отдръпнеш за известно време пък, защото ако продължиш много да си натискаш парцалите около нея, нищо чудно съвсем да й втръсне. Може момичето да има нужда да поостане малко само - седмица примерно можеш да я пооставиш, без да я търсиш и да й се натрапваш.
    За другото (т.е. ако си се държал с нея мега якото и си я разглезил) съм съгласна с горните мнения.

Но определено с рев няма да промениш нещата.

Голям фен Аватара на RalittyYy
    Спокойно , и мен моя приятел ме заряза с оправданието че му трябвало "почивка" а всъщност истината е че ме заряза заради друга .. и той ме заряза на 21ви а точно на следващия ден - 22ри правехме точно 5 месеца (знам че не са чак толкова много като 1 год. и 4 месеца , но кофти се получи) и честно да си кажа минаха 7 месеца от както не сме заедно а все още мисля за него ..

Но все пак не съжалявай за нищо ! Радвай се че сте били заедно, че сте имали хубави моменти и че НЕ ти си се отказал от връзката ви ! Тя след време може би ще осъзнае грешката си и ще те потърси , но дано не е късно !
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

kurviiiiiiiiiiiiiiiiii si4kite do edna dolni gadni licemerni izpolzvashti prodajni KURVI brato !!!!!!!!! da im go na4ukam na si4kite otvratitelni sustestvaaaaaaa

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от ShadyStyle Виж мнението
    kurviiiiiiiiiiiiiiiiii si4kite do edna dolni gadni licemerni izpolzvashti prodajni KURVI brato !!!!!!!!! da im go na4ukam na si4kite otvratitelni sustestvaaaaaaa

Прелест!

На темата - според мен това, което сте си казали нищо не значи. Поговори с нея, разбери какво има предвид под нещо "значимо", попитай я има ли конкретна причина, друг човек, окончателно ли е решението й. След това или приключи нещата или се опитай да я впечатлиш и да спасите връзката си. И в двата случая няма да е лесно, особено след 1 година, но с времето ще ти мине.

Голям фен Аватара на slimbo
    И кво краят на света ли дойде??? Интереса и любовта са се изчерпали кво можеш да направиш ?????? Отдалечи се от нея възможно най-много и се разведрявай с други неща / книги , приятели , музика -- ест. веселка/ и така ще мине рано или късно!!!!!!!

Стегнете се малко ;/

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според тоя разговор - не се разбира , че сте скъсали или аз поне не мога да го разбера. Имате проблеми - ясно е, постъпил си някак си грешно (или поне тя така си мисли) - не си дал достатъчно детайли защо така се е получило , защо тя се държи т така, изобщо що сте се скарали ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Виж сега, пич, все още не се е родил мъжът, който разбира жените и техните мотиви. Не се задавай въпроси, които нямат отговор, а използвай "бръснача на Окам". Странна е женската вселена и неподвластна на анализи и проучвания. Нищо в женското поведение не подлежи на анализ, обвързан с причинно-следствена връзка. Не се опитвай да разбереш жената и нейните действия, а си създай модел на поведение, според който винаги да бъдеш интересен и неочакван. Жените обичат разнообразието и провокациите! Клишето за "лошите момчета" е вярно! И накрая, не се опитвай да си я върнеш- не става, каквото и да ти говорят. Страдай, колкото искаш, но накрая ще ти се наложи да "смениш плочата". По-добре отрано помисли за промяна... Успех!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Стига драми ще се мине време и ще ти мине да не би да е края на света излизай с приятели тренирай нещо за да не мислиш за нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си