- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ходя с един, а съм влюбена в друг! :(((
Такам, от 2 месеца се намирам в тва ужасно положение, не разчитам на няква помощ ама ти става по-добре да споделиш на по-широка аудитория.
Запознах се с едно момче(да го наречем С) преди почти година онлайн, доста често си кореспондирахме, говорехме си и изобщо станахме супер добри приятели, от един град сме а все не намирахме време да се видим.Докато срещата не се състоя преди 2 месеца, аз си имах гадже и бях щастлива с него а С го обичах много,но само като приятел.... до срещата ни , след която в мен се събудиха други чувства. И от този момент се почна кошмара. Сънувах го непрекъснато и не можех да си го избия от главата, знам, че той към мен винаги е имал други чувства освен приятелски и за тва скъсах гаджето ми с надеждата, че може нещо да се получи.Уви, със С се скарахме за някви негови лъжи и аз бях толкова зле,че се навих на една среща с едно момче и на другия ден тръгнах пък с него. Първите седмица-две успях да забравя С докато отново не започнахме да си говорим и пак се обади онова гадно чувство в мен, което нон стоп крещи,че го обичам. Тоя месец след тва си казахме много неща, блоквахме се в скайп през ден, но си махахме блоковете щото и двамата не можем един без друг, в смисъл без да се чуем и да разберем как е другия.Той ми казва, че ме обича, че би направил всичко за мен, че съм един от най-важните хора в живота си и не иска да ме изгуби и за капак на цялото излияние не искал да има връзка и гадже, а да сме приятели ме убива... гаджето ми в момента е страхотен,аз го харесвам, прави всичко за мен, невероятно момче, но глупавото ми сърце иска онзи, който уж ме обича страшно много, но иска да си запазим хубавото приятелство, което имаме.Искам да спра да мисля за него, да сме си приятели както преди да се видим, но не мога. Ходя с един, а съм влюбена в друг.А този друг не знае какво иска.А аз вече не знам какво да правя.![]()
Предполагам, че има момичета, които са имали или имат същия проблем, не е рядко срещано това нещо.Ще се радвам да споделят мнение или опит щото вече полудявам.![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...