Здравейте съфорумници!
Ще давам направо... Имам приятел от 1 година и почти 3 месеца. Както всяка друга двойка и при нас се случва да се скараме. Въпроса е там, че той много бързо пали и понякога наистина не знае и не се съобразява какво говори и как го казва. Същото се случи и днес. Просто запали. Беше ми тежко, вярно е, и е също така е вярно, че пред другите не обичам да си показвам мъката. Той започна с думите "махай ги тези фалшиви сълзи". Това определено ме обиди. Продължи със "не си щастлива и обичана". И пак продължи със сълзите ти са фалшиви. Опитвам се по някакъв начин да поговоря с него, да го убедя, че всички тези глупости, които си ги мисли не са така, но той въобще не иска и да чуе. Просто за него сълзите ми, които не веднъж е виждал, са просто фалшиви. Какво ли не направих, вижда и усеща, че се измъчвам за всяко нещо, но просто си знае неговата. Край сълзите ти са фалшиви... Това ме обиди адски много. Признавам, че в същото време писах на друг човек, човечета, които се смеят, но пак казвам, не обичам никой, освен него да знае как се чувствам и какво ми е. Та ви моля за съвет. Какво да направя? Как да го накарам по един или друг начин да ме чуе? Обръщам се към вас, тъй като е анонимно и кой би се заел да търси коя съм и що съм... Та давайте съвети, тъй като се чувствам УЖАСНО ОБИДЕНА! Моля не пишете груби или некомпетентни коментари. Просто търся съвет!! Благодаря на всички включили се!!!