.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: 5кг

Мега фен Аватара на Зайче..
    Goddess според мен така си супер. Ако станеш прекалено слаба няма да има за пипане ^^. А иначе ако беше от моя край /така да се каже/ бих се изразила по друг начин, обаче рискувам да те обидя /а то всъщност си го приемаме ние за комплимент/.

Голям фен Аватара на explosion_
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Хайде да се включа и аз в тази тема с въпрос, за да не правя нова. От днес (включително) започнах да тренирам по половин час на степера с някакъв колан, който изпотява и след това да правя по 10 коремни преси. От 2-3 седмици се храня здравословно (рядко си позволявам и нещо по-калорично) и искам до лятото да се стегна и да сваля поне 5кг. Според вас ще се получи ли?
    Ще се получи ако увеличаваш времето на степера всеки ден с около 5 минутки, и разбира се 10 коремни преси са супер малко, прави поне по 15-20! Можеш да добавиш и скачане на въже около 40 пъти. И разбира се + храни богати на витамини и никакви висококалорични боклуци!

И накрая по темата.. Авторката може да направи същото! Малко кардио за начало ще ти е от полза и после почваш с упражненията !

Мега фен Аватара на Chacho
    Goddess според мен така си супер. Ако станеш прекалено слаба няма да има за пипане ^^. А иначе ако беше от моя край /така да се каже/ бих се изразила по друг начин, обаче рискувам да те обидя /а то всъщност си го приемаме ние за комплимент/.
    Казано в подходящ момент, пичка е комплимент във всички крайща.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Казано в подходящ момент, пичка е комплимент във всички крайща.
    Ахах ама аз щях да кажа ба*ти яката п*тка.. :д Което си го приемаме за комплимент, ама викам да не земе да се обиди момичето. :д

пс: Пък и сме във форум и реших да се правя на добро дете.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Еми пий само вода и не яж тестени неща, сладки и т.н. и ще ги савлиш за 1 месец. Може отвреме навреме да тичаш малко, но не мисля, че на 13 едни свалени 5 кг ще имат фатален ефект и ще трябва да работиш много, за да останеш стегната.
    btw мисля, че коремните и вдигането на краката упражняват различни коремни мускули, т.е. не са идентични като ефект
    Едит: под 'пий само вода имах предвид не друси сокченца, колички и дрън дрън', да не помислите, че й предлагам да мине на пост и молитва

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Едит: под 'пий само вода имах предвид не друси сокченца, колички и дрън дрън', да не помислите, че й предлагам да мине на пост и молитва
    А поне кафе може ли? :д

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ахах ама аз щях да кажа ба*ти яката п*тка.. :д Което си го приемаме за комплимент, ама викам да не земе да се обиди момичето. :д

пс: Пък и сме във форум и реших да се правя на добро дете.
    А, не съм толкова културна аз, колкото се правя, това си е разговорния език в обкражението ми хахаха...не мога да се обидя от такова нещо.. ;д

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    А, не съм толкова културна аз, колкото се правя, това си е разговорния език в обкражението ми хахаха...не мога да се обидя от такова нещо.. ;д
    Значи имаме общ език на говорене..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    А поне кафе може ли? :д
    еми не съм много компетентна, тъй като по принцип не пия кафе, нз
    някои хора и чай пият, ама аз и чай не обичам , така че затова може би съм написала само вода (съдейки по себе си

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Кафе може, ама не с 3 пакета захар и сметана.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си