Goddess според мен така си супер. Ако станеш прекалено слаба няма да има за пипане ^^. А иначе ако беше от моя край /така да се каже/ бих се изразила по друг начин, обаче рискувам да те обидя /а то всъщност си го приемаме ние за комплимент/.![]()
Ще се получи ако увеличаваш времето на степера всеки ден с около 5 минутки, и разбира се 10 коремни преси са супер малко, прави поне по 15-20! Можеш да добавиш и скачане на въже около 40 пъти. И разбира се + храни богати на витамини и никакви висококалорични боклуци!
И накрая по темата.. Авторката може да направи същото! Малко кардио за начало ще ти е от полза и после почваш с упражненията !
Еми пий само вода и не яж тестени неща, сладки и т.н. и ще ги савлиш за 1 месец. Може отвреме навреме да тичаш малко, но не мисля, че на 13 едни свалени 5 кг ще имат фатален ефект и ще трябва да работиш много, за да останеш стегната.
btw мисля, че коремните и вдигането на краката упражняват различни коремни мускули, т.е. не са идентични като ефект
Едит: под 'пий само вода имах предвид не друси сокченца, колички и дрън дрън', да не помислите, че й предлагам да мине на пост и молитва
Кафе може, ама не с 3 пакета захар и сметана.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."