.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Hayashi, няма как да не се съглася, това е и моето мнение за такива хора. Не ми се щеше да става така, пък и тя май си пада по мен, но най-вероятно ще я оставя да се пъчи и да гледа отвисоко, наред с останалите пуйки. Няма какво да направя, колкото и да я искам. С нейното поведение в чудо се видях в онзи ден. А насаме наистина си беше принцеса. ^^ Жалко, че не трая дълго.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от resdogs Виж мнението
    Hayashi, няма как да не се съглася, това е и моето мнение за такива хора. Не ми се щеше да става така, пък и тя май си пада по мен, но най-вероятно ще я оставя да се пъчи и да гледа отвисоко, наред с останалите пуйки. Няма какво да направя, колкото и да я искам. С нейното поведение в чудо се видях в онзи ден. А насаме наистина си беше принцеса. ^^ Жалко, че не трая дълго.
    Е де, хвърли един опит да поговориш с нея. Понякога ви се чудя на днешните хора въобще. Търсите нещо готово, евтино и идеално по вкуса ви като излязло от китайски магазин. Хората не са идеални и особено на тази възраст са доста объркани. Де да я знаеш какво си мисли и тя за тия и приятелки наум, но я е страх да остане сама. И да не го мисли, щом си има друго лице, значи има надежда да и мине мъдрата мисъл, че тези не и влияят добре и да се стегне. Ти можеш да и помогнеш. Не драматично да и поставиш ултиматум или да и охлебиш приятелките, а да и покажеш доколко в тяхната компания ти прави лошо впечатление и става лигава, злобна, и прочие. Току виж и проблесне и влезе в правия път. Щом толкова си я бил харесал и толкова сте си пасвали, един разговор не ти струва нищо. Ако после пак се случи нещо такова, зарежи я.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си