.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Споделете опит

Здравейте,пиша ви относно тема свързана с целуването.Въпросът ми е - как, по време на целуването ,да го направя по- приятно;п.Разкажете какво най -много ви харесва ,когато вашия приятел или приятелка ви целува и прави друго освен това. Целувки по вратлетло, нещо с ръцете по гръбчето ли. Споделете, ако може. Благодаря ви

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Направо ме изумявате с тия теми. Това е толкова относително, колкото 50% от останалите въпроси по темите. Едни обичат едно, други друго. Попитай приятеля си как му е по-приятно и така ще знаеш от първа ръка. Целуваш ли се с любим човек винаги е хубаво.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Всичко си е строго индивидуално. На едни им харесва едно , на други - друго. Просто поговори с половинката си и разбери какво харесва. А и когато си с любимия човек, надали има нещо, което ще е неприятно, ако се харесвате и имате наистина чувства един към друг.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Наистина си е до човека. Аз примерно лапвам от тия лютивите дъвки или ментов бонбон, понеже после устата много приятно изтръпва при целувката.
    Не мисля, че е добра идея да питаш, щото, замисли се, някво тъпо звучи "А как да те целувам, миличко, а с ръчичките си кво да правя?" Експериментирай. К'вото ти дойде наум на момента (не го репетирай, че ще излезе смешно) - действай.
    Иначе, целувки по вратлето ОПРЕДЕЛЕНО. Редуване на засмукване, леко гризване, близване и чиста целувка, мммм. Обичам и да ме галят по врата. И да ми гризва устните. Такива неща

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Това би следвало да си ви идва отвътре. Не да търсите справочник.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    С какво ще ти помогне това, че обич'м баавните и дълги целувчици с ммммЪного езичета?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си