- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да разбера дали трябва да нося сутиен?
Здравейте!Как да разбера дали трябва да нося сутиен? Гръдната обиколка ми е 75,а подгръдната 70..[[[[Нзз...дали меря правилно.]]]]]
ако е така не мисля,че ти трябва още сутиен.. и все пак ако искаш пусни снимка по блуза и може и някой да успее да прецени..
Аз за пръв път носих сутиен точно 75,а подгръдната 70.... така че слагай въобще да не ти пука))))))
Аз имам обаче един важен съвет относно сутиена. НИКОГА НЕ ГО СТЯГАЙ ДОКРАЙ!!!
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Ох.
Имах една позната преди години, на която гърдите и едва заповаха да растат, което не пречеше зърната да се виждат през всичко, което носи. Много е гадно, гледай да не става така.
Сутиен, бюстие, разгледай, пробвай, питай.
^ да,май бюстието сега ще е по-добре !
и за стегнатото съм + .. на мен лично като ми е стегнат сутиена т.е. като се налага и като съм с ризка/блуза,която го изисква после много ме болят гърдите !
Благодаря ви на всички за помоща! Аз ще пробвам някой сутиен да видим..ако не съм още за сутиен...бюстие!)
Ако смяташ , че имаш нужда - давай.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Няма правило. Ако не се чувстваш комфортно - слагаш. Независимо колко са големи/малки.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^ ако не ти стават най-малките сутиени т.е. да не трябва да са стегнати и т.н. на макс си вземи бюстие на първо време,а щом ти растат гърдите след няма и половин година вече ще можеш да си вземеш сутиен - това при положение,че мериш и не ти стане![]()
Според мен си точно за сутиен с чашка А. Например 70А. Можеш да попиташ в магазина и продавачката ще ти даде. Аз от такъв започнах, много от моите приятелки също.
Когато бях 9 клас нямах никакъв бюст и всички ми се подиграваха, че само аз не нося сутиен, тогава майка ми купи, не го изпълвах, смачкваха ми се чашите, а сега съм на 18г. и нося 75Е......
Носи мила, гурдите ще пораснат, тепърва започваш да ср развиваш, до 20г. не се знае, чудеса могат да станат!
А онези, които рано се развиха с бюст, и ми се присмиваха, сега носят 80Б..... Ти сама прецени.
Слагай, за да имаш форма и да не ти се очертават зърната, тамън на време си, те ще започнат да растат![]()
Благодаряя ви!Ами въпросните бюстиета..така ли наистина им се вика..Защото като бях в магазина и питах дали имат бюстиета , продавачките ми показаха някаквии като потниции с чашки..Не мога да ви обясня точно..
да това е бюстието то е като късо потниче с чашки удобно е и е за твоята възраст само да знаеш
че се скапват понякога бързо понякога не толкова затова си купи поне 2/3 да си имаш в различни цветове![]()
НЕщо такова: http://prikachi.com/images/730/4631730b.jpg ми показа продавачкката О.о
Последно редактирано от 1Пуканка1 : 04-11-2012 на 09:35
На мен обаче не ми върши работа това бюстие..защото аз ходя на тренировки почти всеки ден.
ъпфф аз на бюстие викам на нещо съвсем различно
http://shopix.bg/img/products/402/sp...202-bustie.jpg
тва е по-спортно има и по-така джиджкани с дантелка примерно![]()
и аз такова търся!Аз показах какво продавачката смята за бюстие..
ами отиди некъде(аз мойте ги купих от един китайски си спомнями там имаше кви ли не да си избера без да има някой на главата да ми мрънка
) кажи спортен сутиен или обясни какво искаш - бюстие обаче ако ти даде това ще кажеш че е онова което прилича на спортен и как е късо е не това е доста елегантно и е за други случаи според мен
в краен случай отиваш на некой голем пазар къде има дет се вика и млеко от кокошка и ще си намериш по сергиите и без да ти мрънкат на главата
![]()
^ всички ли с такива сме започнали ;д