.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Red face Как да разбера дали трябва да нося сутиен?

Здравейте!Как да разбера дали трябва да нося сутиен? Гръдната обиколка ми е 75,а подгръдната 70..[[[[Нзз...дали меря правилно.]]]]]

Banned Мега фен
    ако е така не мисля,че ти трябва още сутиен.. и все пак ако искаш пусни снимка по блуза и може и някой да успее да прецени..

Аз за пръв път носих сутиен точно 75,а подгръдната 70.... така че слагай въобще да не ти пука ))))))

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Аз имам обаче един важен съвет относно сутиена. НИКОГА НЕ ГО СТЯГАЙ ДОКРАЙ!!!
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Ох.
    Имах една позната преди години, на която гърдите и едва заповаха да растат, което не пречеше зърната да се виждат през всичко, което носи. Много е гадно, гледай да не става така.
    Сутиен, бюстие, разгледай, пробвай, питай.

Banned Мега фен
    ^ да,май бюстието сега ще е по-добре !
    и за стегнатото съм + .. на мен лично като ми е стегнат сутиена т.е. като се налага и като съм с ризка/блуза,която го изисква после много ме болят гърдите !

Цитирай Първоначално написано от bog4eto Виж мнението
    Ох.
    Имах една позната преди години, на която гърдите и едва заповаха да растат, което не пречеше зърната да се виждат през всичко, което носи. Много е гадно, гледай да не става така.
    Сутиен, бюстие, разгледай, пробвай, питай.
    Aми аз точно заради това иксам сутиен много е кофти през всички блузи да ти стърчат! Мерсии !

Благодаря ви на всички за помоща! Аз ще пробвам някой сутиен да видим..ако не съм още за сутиен...бюстие! )

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ако смяташ , че имаш нужда - давай.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Няма правило. Ако не се чувстваш комфортно - слагаш. Независимо колко са големи/малки.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Няма правило. Ако не се чувстваш комфортно - слагаш. Независимо колко са големи/малки.
    +1. Между впрочем на колко си години? /просто любопитство/.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    +1. Между впрочем на колко си години? /просто любопитство/.
    На 13 съм

Banned Мега фен
    ^ ако не ти стават най-малките сутиени т.е. да не трябва да са стегнати и т.н. на макс си вземи бюстие на първо време,а щом ти растат гърдите след няма и половин година вече ще можеш да си вземеш сутиен - това при положение,че мериш и не ти стане

Според мен си точно за сутиен с чашка А. Например 70А. Можеш да попиташ в магазина и продавачката ще ти даде. Аз от такъв започнах, много от моите приятелки също.
    Когато бях 9 клас нямах никакъв бюст и всички ми се подиграваха, че само аз не нося сутиен, тогава майка ми купи, не го изпълвах, смачкваха ми се чашите, а сега съм на 18г. и нося 75Е......
    Носи мила, гурдите ще пораснат, тепърва започваш да ср развиваш, до 20г. не се знае, чудеса могат да станат!

А онези, които рано се развиха с бюст, и ми се присмиваха, сега носят 80Б..... Ти сама прецени.
    Слагай, за да имаш форма и да не ти се очертават зърната, тамън на време си, те ще започнат да растат

Благодаряя ви! Ами въпросните бюстиета..така ли наистина им се вика..Защото като бях в магазина и питах дали имат бюстиета , продавачките ми показаха някаквии като потниции с чашки..Не мога да ви обясня точно..

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    да това е бюстието то е като късо потниче с чашки удобно е и е за твоята възраст само да знаеш
    че се скапват понякога бързо понякога не толкова затова си купи поне 2/3 да си имаш в различни цветове

НЕщо такова: http://prikachi.com/images/730/4631730b.jpg ми показа продавачкката О.о
    Последно редактирано от 1Пуканка1 : 04-11-2012 на 09:35

На мен обаче не ми върши работа това бюстие..защото аз ходя на тренировки почти всеки ден.

ъпфф аз на бюстие викам на нещо съвсем различно
    http://shopix.bg/img/products/402/sp...202-bustie.jpg

тва е по-спортно има и по-така джиджкани с дантелка примерно

и аз такова търся! Аз показах какво продавачката смята за бюстие..

ами отиди некъде(аз мойте ги купих от един китайски си спомням и там имаше кви ли не да си избера без да има някой на главата да ми мрънка ) кажи спортен сутиен или обясни какво искаш - бюстие обаче ако ти даде това ще кажеш че е онова което прилича на спортен и как е късо е не това е доста елегантно и е за други случаи според мен в краен случай отиваш на некой голем пазар къде има дет се вика и млеко от кокошка и ще си намериш по сергиите и без да ти мрънкат на главата

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    ъпфф аз на бюстие викам на нещо съвсем различно
    http://shopix.bg/img/products/402/sp...202-bustie.jpg

тва е по-спортно има и по-така джиджкани с дантелка примерно
    и аз точно такова имах в предвид !

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и аз точно такова имах в предвид !
    Мда. И аз с такова почнах. Поразпитай в магазините за бельо, не може да нямат.

Banned Мега фен
    ^ всички ли с такива сме започнали ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си