- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вижте колко книжки си взех
Достоевски вече официално ми е любим автор от руската класическа литература![]()
По-тежък е за четене, а и българската литература не ме кефи ... с изключение на възрожденската :sun:
Нещо на Димитър Талев чел ли си?
Хубу, че все още има кой да посещава библиотеките, ама е пъти по-голям кеф да влезеш в книжарница, да си набележиш заглавия и да трябва да избираш кои книги да вземеш за парите, с които разполагаш.А като се прибереш вкъщи, да се оттеглиш на тихо местенце /с чай или кафе/ и да осъмнеш с книгата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тоа па!
Толстой е много по-приятен.Ем. Станев ми е любим автор. "Легенда за княз Сибин" ми е любимото негово произведение. Най си обичам обаче четирилогията за Асеневците от Фани.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз имам да държа изпит по антична и средновековна. *инлове*
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
имам учебника и всичките добавки към него. Просто не знам как ще запомня всичките неща, защото са 3 учебника, а трябва да говоря 15 мин.![]()
Ау, 15 минутина нас беше тестче, имам 5
![]()
Два хуя за тебе кипи!
КъФ тест фЪ?!Филолог и тест по езикознание ?! втф :/
фонетичен анализ имам по фонетика. Ако ми се падне морфологичен анализ да правя...оО![]()
mhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Значи предлагам помощ по:
Старобългарски език
Старобългарска литература
Възрожденска
Нова литература
АЗЕЛ
Руска класическа
Диалектология
![]()
Антична и западноевропейска литература <333
Да, при някои програми са разделени така