- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Птича тема
>>>
'Птицата за която ще пиша е бухала.Бухалът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухала, за това ще продължа с друго животно, което си избирам - кравата.
Кравата е бозайник. Тя има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна на кравата има опашка от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата на кравата служи за да излизат рога от нея и освен това, защото устата на кравата трябва да стои някъде. От толната страна на кравата е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои. Кравата не яде много. Когато е гладна - мучи, а когато не казва нищо, значи че вътре е пълна с трева. Краката на кравата стигат до земята. Кравите имат много развидо обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздуха в полето е толкова чист, а когато въздуха е чист, вечерно време всичко се вижда ясно, така можем да видим бухала, който лети нощтно време. Друго за бухала не знам.'
^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
дали само аз съм прочела "пича тема"
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Тва съм го гледал в Шоуто на Слави
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
хахаха тъкмо се чудех от къде е![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Утре трябва да ми пристигне бухалчето. :/
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ