.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Red face Защо обичате музиката? Бихте ли си представили света без нея?

За мен музиката е живот (колкото и банално да звучи). Интересно дали и другите се чувстват така, тъй като днес музиката се създава за комерсиални цели отколкото заради самата нея.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Музиката за мен означава начина да се изразиш и да кажеш това което искаш! Музиката свързва всички хора. Всеки е свободен да слуша и прави такава музика каквато иска.
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Днешната музика не струва!!
    Я чуй нещо на Pink Floyd и направи сравнение с някоя песен на оня бобъра примерно!
    Иначе за мен музиката която слушам е свобода,изкуство!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не мога без музика. Постоянно слушам, всяка секунда, в която съм сама, че даже и с други хора. Винаги ,когато пътувам, когато вървя някъде сама, когато съм си у нас... Не си представям без музика. Обожавам и да слушам, и да пея, обаче най-тъжното е, че пеенето никак не ми се отдава :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    когато чуем някоя позната или непозната мелодия, която ни хареса, започваме да си тананикаме, танцуваме, да се усмихваме дори.. музиката е нещо като "сила", която до толкова е завладяла съзнанието на хората, че почти няма човек, който да не обича да слуша музика.. музиката е и един от най-добрите начини да си разнообразим скучното ежедневие..
    "you can't see it, but you can hear it, feel it, love it..."
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на xoxi
    Сигурно мога и без музика.
    Но не бих се отказала доброволно от нея.
    Има песни, мелодии и гласове, които ми носят душевни оргазми и само луд човек би се лишил от тях..
    Има песни, които просто ме кефят, но има и такива които ми влизат под кожата и буквално усещам музиката да минава през вените ми. Не знам как да го обясня. За изкуството няма точни думи.
    И спря да се върти за миг земята..

За мен музиката е навик, но мисля че и за всички останали е такава.. Всичко което човек създава, се превръща в негов навик, и когато винаги си имал едно нещо, примерно родители.. и не можеш да си представиш какъв ще е живота след като ги загубиш. Аз пък не мога да си представя сутрешното кафе без цигара, но мога да ги откажа и зная че ме убиват, това е навика.. и все пак, ние ще умрем някой ден, децата ни ще пораснат и ще остареят, и техните деца също, но музиката няма да умре, вярно че ще остарее защото все по -нови неща излизат с годините,единствено може нещо да я измести, но не ни е писано да знаем какво ще е то.. не се тревожи за това, на поколенията ни няма да им пука колкото на нас, както на времето играехме на ТВ игри ,а сега на PS ...просто времената се менят, или по-точно ние ги меним,за по-добро уж.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Чалгата е есенцията на световната музикална културна особеност.Тя е солта на това изкувство.Не мога без попфолк.Горд съм ,че България се представя пред цял свят с това наше богатство.Чалгата е не перлата,а диаманта в златната корона.Чалгата те кара да мислиш.В нея има философски истини за живота,които извисяват България и целия народ високо над всички останали на Земята.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен Аватара на Colouring
    За мен музиката е изкуство,чрез което мога да изразявам себе си.Няма значение дали ще съм тъжна,радостна,беразлична, дали ще ми е мързеливо или ще имам супер много енергия-винаги мога да намеря песен,която да отговаря на душевното ми състояние,и да я споделя с другите.Музиката свързва хората.Чрез нея изразяваме чувства и емоции,които никога не бихме казали сами на глас.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Предполагам, че бих могла да живея и без музиката, въпреки че си я слушам винаги (когато отивам някъде сама, у нас, с приятели , по време на път и така) - превърнало ми се е в един навик, от който доброволно никога не бих се отказала. Някак си някои от песните ми влизат буквално под кожата и ме карат чак да изтръпвам, други просто съвпадат с настроението ми и начина , по който се чувствам. Винаги се намира някоя песен, която да отговоря винаги на настроението ми. Успокоява ме.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си