.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    На 12 години е нормално да започнеш да имаш детски увлечения. Не са тръгнали да разпитват за кондоми. Искат да се държат за ръка, да си говорят, да се червят, докато се гледат... Толкова е невинно и красиво.

В днешно време колко патки вече са се е*али на 12. Хубаво е човек да види, че все още има и деца, които вървят по нормален начин и на тази възраст те първа си изживяват първите, плахи опити да бъдат харесвани и да харесват.

Чудо голямо... Аз имах гадже в детската градина. Казваше се Гошко, гледахме се през чина и се червяхме един на друг. Аз му нарисувах къщичка, а той ме целуна по бузката. Нито сме обмисляли секс, нито сме обикаляли кварталите с бутилка водка. Всяка емоция си има време, а когато сме двама е по-хубаво.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    На 12 години е нормално да започнеш да имаш детски увлечения. Не са тръгнали да разпитват за кондоми. Искат да се държат за ръка, да си говорят, да се червят, докато се гледат... Толкова е невинно и красиво.

В днешно време колко патки вече са се е*али на 12. Хубаво е човек да види, че все още има и деца, които вървят по нормален начин и на тази възраст те първа си изживяват първите, плахи опити да бъдат харесвани и да харесват.

Чудо голямо... Аз имах гадже в детската градина. Казваше се Гошко, гледахме се през чина и се червяхме един на друг. Аз му нарисувах къщичка, а той ме целуна по бузката. Нито сме обмисляли секс, нито сме обикаляли кварталите с бутилка водка. Всяка емоция си има време, а когато сме двама е по-хубаво.
    +1

Мисля, че с този коментар темата просто се изчерпа.
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си