абе дечко.. просто помоли вашите да ти купят.. макар че от сега ако почнеш с преса на 20г. косата ти не знам на какво ще прилича.. за парфюмите - не си ли малко мъничка за парфюми ? .. т.е. някой за 10лв. дори мисля,че ще ти е много .. по-добре дезодорант някакъв.. за дрехите също мисля,че вашите ще ти вземат.. спестявай пари и това е.. малка си да работиш.. след време няма да ти се тръгва на работа..
А някакви оферти да имате за 16 годишни?![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Мерси много, макар че информацията е старичка. Чудя се какво ли на предвид имаше пича с тези call центрове? Звучи ми добре.. Някой знае ли нещо повече?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Няма ли да е малко странно изведнъж да започне да помага вкъщи и после да им каже за пресатаи все пак може да пробваш . Иначе преди нямаше ли едни сайтове за реклами и на ден ти пращаха по някакви стотинки. Може да разпиташ за някоя фирма и да направиш реклама (може да раздаваш брошури и разни такива) . Просто огледаи повече какво има около теб ...
Живей си живота, а за преси, гримове и парфюми имаме време да мислим и двете като пораснем още ^^
П. П. - Като момиче на твоята възраст те съветвам ти да почерпиш баба ти вместо тя теб. Много ще се зарадва - личeн опит![]()