.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

как да накарам жена ми да ми пусне отзад?

Здравейте, много ми се прави анален секс а жена ми не иска и да чуе
    Моля дайте съвет има ли някаква тънкост и какво да направя за да не я боли - това е основния проблем
    Последно редактирано от fenbg : 04-06-2012 на 03:00

моля само за мнения от хора с опит

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Лубрикант. Впрочем, ако наистина не иска, няма да се отпусне и много ще я боли.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    То и с лубрикант пак може да я боли, най - важното е нагласата, ако се притеснява няма да се отпусне и няма да се получи.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    То и с лубрикант пак може да я боли, най - важното е нагласата, ако се притеснява няма да се отпусне и няма да се получи.
    +1
    Тя като не иска, дори и да го направи ще е на сила, т.е когато ума не го иска, и тялото не го приема, демек ще я боли и то бая щом го прави не по своя воля и с нежелание. Най-добре се примири, че твоята работа няма да я бъде, и заочни да уважаваш малко желанията и
    Казвам го това от гледна точка на момиче в нейното положение. И моя мъж искаше отзад, но след като 1 път му казах, че не желая и че за мен това ще означава само болка, той ме разбра и ми каза : Ок, щом не искаш няма, уважавам желанието ти " и повече дори не ми е повдигал тема за това. Според мен така е трябвало да постъпиш и ти - като истински мъж, да походиш с разбиране и да направиш компромис със себе си, ако наистина обичаш това момиче.

Съгласявам се с Шадоу
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на nymphadora
    На някои жени (включително и на мен) просто не им допада идеята.Тая дупка си е за друга цел.

anonymous708973
    Guest
    Я обясни по какъв начин си си поискал.

Ако приятелката ти не е пълен пън и е склонна на някакви компромиси, а ти си мъж на място и знаеш какво и кога да кажеш и направиш, няма да има нещо, което единият да иска да опита, а другият - не.

Драгънлейди, а ти пробвала ли си някога?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-06-2012 на 10:40

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Драгънлейди, а ти пробвала ли си някога?
    Не, и не бих. Както каза nymphadora тая дупка си е за друга цел.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Всъщност е много хубаво, когато се получи. Има си случаи, в които не се отпускаш достатъчно, боли и не се получава. Друг път няма никаква болка. Със сигурност, обаче, не можеш да го направиш хубаво за някой, който не го иска наистина.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на cyclops
    Ако сега не е навита, може би след време ще е. Но в никакъв случай не я притискай.

Аз съм на мнение, че ако двама човека са заедно и имат сериозно отношения в един или друг момент може би е редно да направят компромиси относно желанието на другия. Дори и да не му/й хареса е редно да се опита. Ако примерно с моя човек сме заедно и едва ли не решим да сме вечено заедно ще ми е тъпо да му отказа нещо, което иска и той НИКОГА да не го направи (освен ако не отиде при друга, разбира се). Така, че в тези връзки границите на отношенията, желанията и фантазмите трябва да са гъвкави.

Banned Мега фен
    абе вие нормални ли сте бе .. направо бясовете ме хващат.. как да я накарам да ми прави орална,как да я накарам да ми пусна отзад.. НЯМА такова нещо като ''накарам'' ... сядате и говорите.. ако тя наистина не иска я остави намира..

бтв. направо се учудих как в тая тема нямаше ''ами като не ти дава зарязвай я''

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Вие наистина ли ще се жените?

Тази думичка "карам" си я избийте от главиците. Ако обичаш някого, не го караш да прави нещо, което не иска. Във всеки случай ще я боли поне малко, сега си представи как ще се чувства, когато не го иска.Седнете да говорите като бели хора и не я карай да прави нищо.
    Да, но няма да е особено скоро ( за сега само годежа ), просто изчакваме някой събития

Впрочем мнението на cyclops наистина ме накара да се замисля над някой неща.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Да, но няма да е особено скоро ( за сега само годежа ), просто изчакваме някой събития

Впрочем мнението на cyclops наистина ме накара да се замисля над някой неща.
    Много бързо размисли, бе, деба? Нали тая дупка е за други работи?

Чувствам се поканен на сватбата.

темата; с бебешко олио е най-добре. Много мазно става и влиза по-лесно.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Много бързо размисли, бе, деба? Нали тая дупка е за други работи?

Чувствам се поканен на сватбата.

темата; с бебешко олио е най-добре. Много мазно става и влиза по-лесно.
    Нямах в предвид толкова посредствено приемане на думите и. Ставаше дума за компромисите ( не само в сексуален аспек ), които трябва да се правят в една връзка, и по точно онези, при които е по добре да сложиш интересите на партньора преди собствените ти такива.

Истината е в психо атаката, не я ли обработиш с думи, забрави с друго хахаха.

anonymous708973
    Guest
    Нямах в предвид толкова посредствено приемане на думите и. Ставаше дума за компромисите ( не само в сексуален аспек ), които трябва да се правят в една връзка, и по точно онези, при които е по добре да сложиш интересите на партньора преди собствените ти такива.
    Драгънлейди, замисли се и над следното: в темата за оралния секс (или няква подобна) беше писала, че не е редно да отказва преди да е опитала и т.н. Приложи собствения си съвет тук. Недей да отричаш нещо, което никога не си пробвала. Не можеш да знаеш дали ще е само болка, може да се изненадаш после. Никой не е казвал да ти го вкара до сливиците отведнъж. Заигравайте се, нека ти пъха пръст чат-пат... после със супер обилна смазка и пробвайте. Не може да знаеш предварително, представи си, че супер много ти хареса

Град
    Варна
    Драгънлейди, замисли се и над следното: в темата за оралния секс (или няква подобна) беше писала, че не е редно да отказва преди да е опитала и т.н. Приложи собствения си съвет тук. Недей да отричаш нещо, което никога не си пробвала. Не можеш да знаеш дали ще е само болка, може да се изненадаш после. Никой не е казвал да ти го вкара до сливиците отведнъж. Заигравайте се, нека ти пъха пръст чат-пат... после със супер обилна смазка и пробвайте. Не може да знаеш предварително, представи си, че супер много ти хареса
    Имаш право, но за някои неща имам твърди принципи, като този да не правя нищо против волята си. Пък и ако вземе да му хареса ... още по зле за мене, а не вярвам че на мен би ми харесало. Пък и той не ми е повдигал темата от няколко месеца насам, така че всичко е минало заминало.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Щом тя не иска, не ми се вярва да я навиеш. (:

anonymous708973
    Guest
    Имаш право, но за някои неща имам твърди принципи, като този да не правя нищо против волята си. Пък и ако вземе да му хареса ... още по зле за мене, а не вярвам че на мен би ми харесало. Пък и той не ми е повдигал темата от няколко месеца насам, така че всичко е минало заминало.
    Няма как да знаеш. И аз бях изненадана.
    Това, че не е повдигал темата нищо не значи... Бъди сигурна, че си го мисли и му се иска.

Епа земи и каи ама ооооо яла тука че ти праим дупката 30 цола маа и тя жа са насере от кеф и после онаа земи да те ебе с вобратор че чустваш че летисх ма да не голям че тя ше ти разпори онее дупка

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    На някои жени (включително и на мен) просто не им допада идеята.Тая дупка си е за друга цел.
    ИМЕННО!!!

Постави се на нейно място малко!! Ако тя те накара да направиш нещо,което на теб никак не ти си иска какво би направил? Добре ли ще ти е някой да настоява да го правиш?

Супер фен Аватара на cyclops
    Няма как да знаеш. И аз бях изненадана.
    Това, че не е повдигал темата нищо не значи... Бъди сигурна, че си го мисли и му се иска.
    Така е, съгласна съм. И аз мислих, че много неща няма никога да пробвам, но с времето се научих да не казвам "никога". Пък и наистина, както споменах, не бих искала да го лиша поне да опита нещо. Животът и без това е кратък

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    На мен ми е досадно приятелят ми да ми мрънка "хайде, хайде, хайде", така ми се убива желанието. Правя го, когато на мен ми се прииска и се кефя на 24 каратовата му усмивка. Но трябва жената да е наистина отпусната, за да може да се наслади, иначе се изпитва само болка. Подкрепям Umri за бебешкото олио.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си