- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя
Здравейте! Днес прочетох една подобна темичка и реших да споделя моя проблем за да ми помогнете да го разрешим, защото отлагам от доста време. Приятел си имам от година вече и просто не мога да ви опиша колко страхотно беше всичко до септември месец... лятото нямаше ден в който да не се виждахме, бяхме заедно на море и всичко беше толкова прекрасно,че не ми се искаше да свършва но уви. Дойде 15-септемви почна училище, а аз се занимавам с толкова странични неща-танци,тенис,фотография,уро и и всичко ми харесва, но не ми остава време за него.Той постоянно ми звани говорим си, пишем си , но това не е достатъчно виждаме се 1,2 пъти в седмицата и заради това почнахме постояно да се караме и сякаш след всяка караница чувствата ми намаляваха все повече.Още го обичам и ми е хубаво с него , но не е както преди и знам че вече нищо няма да е същото. Моля ви, помогнете ми защото не знам какво да правя , знам че ме обича, доказвал ми го е много пъти и се държи прекрасно с мен, не искам да го наранявам, но не знам дали искам да сме заедно или неи знам че ще кажете говори с него , но ако го направя ще го нараня
искрено ви моля за мнение или съвет . БЛАГОДАРЯ :*
Последно редактирано от ch0c0lat3 : 04-10-2012 на 18:39
Change the world with your smile, but don't let the world change your smile! =]]
А какъв е проблема по - точно?
Повече сте натоварени и не ви остава време да излизате?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еми нема време от играене на уро по сборовете.
не знам при вас как е но при мен не ми излиза цялата тема за това ще я напиша пак
Здравейте! Днес прочетох една подобна темичка и реших да споделя моя проблем за да ми помогнете да го разрешим, защото отлагам от доста време. Приятел си имам от година вече и просто не мога да ви опиша колко страхотно беше всичко до септември месец... лятото нямаше ден в който да не се виждахме, бяхме заедно на море и всичко беше толкова прекрасно,че не ми се искаше да свършва но уви. Дойде 15-септемви почна училище, а аз се занимавам с толкова странични неща-тенис,фотография,уроци,тан и и всичко ми харесва, но не ми остава време за него.Той постоянно ми звани говорим си, пишем си , но това не е достатъчно виждаме се 1,2 пъти в седмицата и заради това почнахме постояно да се караме и сякаш след всяка караница чувствата ми намаляваха все повече.Още го обичам и ми е хубаво с него , но не е както преди и знам че вече нищо няма да е същото. Моля ви, помогнете ми защото не знам какво да правя , знам че ме обича, доказвал ми го е много пъти и се държи прекрасно с мен, не искам да го наранявам, но не знам дали искам да сме заедно или неи знам че ще кажете говори с него , но ако го направя ще го нараня
Последно редактирано от ch0c0lat3 : 04-10-2012 на 19:20
Change the world with your smile, but don't let the world change your smile! =]]
Че тя пак не излиза цялата![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
поне продължението напиши
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
мисля че от тук изчезва дано сега вече е ок
Дойде 15-септемви почна училище, а аз се занимавам с толкова неща и не ми остава време за него.Той постоянно ми звани говорим си, пишем си , но това не е достатъчно виждаме се 1,2 пъти в седмицата и заради това почнахме постояно да се караме и сякаш след всяка караница чувствата ми намаляваха все повече.Още го обичам и ми е хубаво с него , но не е както преди и знам че вече нищо няма да е същото. Моля ви, помогнете ми защото не знам какво да правя , знам че ме обича, доказвал ми го е много пъти и се държи прекрасно с мен, не искам да го наранявам, но не знам дали искам да сме заедно или неи знам че ще кажете говори с него , но ако го направя ще го нараня
Последно редактирано от ch0c0lat3 : 04-10-2012 на 19:25
Нормално е когато сте заети романтиката да остава на заден план .Опитайте се да прекарвате времето си заедно без кавги .
Може би пак трябва да се намери време, или няма смисъл от връзката.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd