- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Размер сутиен
Здравейте , имам известни притеснения,че гърдите ми не искат много да растат , имам в предвид , че като гледам другите около себе си (съученички , приятелки) имат вече така по-сериозни . Аз съм на 13 и септември имам рожден ден и ставам на 14 (смисъл че съм 7 клас ) - Знам , че сега ще кажете - Аа ама ти си още малко за такива работи .. или подобни , ама имам наистина нужда от съвет . Нося сутиен размер 34 а
Радвай се, че и толкова имаш, защото можеше и съвсем да нямаш.Между другото и аз септември месец ставам на 14 ^^
.
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Много сте малки. На 13 много малко момичета могат да се похвалят с добре развити големи гърди. Споко, имате време. То и аз нямам голям бюст, а съм доста по-голяма от вас, ама к'во от това. Гордейте се с това, което имате. Пък и малкия бюст често означава и стегнат хубав такъв![]()
Кой е казал, че трябва да правиш конкуренция на Лоло Ферари още на 13? Също и да си като другите около теб? Може да ти пораснат впоследствие, да растат по-бавно, или просто да си с такъв ген...
абе мацка я не се оплаквай радвай се че не си някоя млеконцентрала за годините си щот щяха да те бъзикат само....ето ще ти дам за пример мен!скоро ще напраа 16 и кво....малки са ми ама по-добре така сега въпросните ми съученички къде уж "бързо пораснаха" сега се борят с гравитацията![]()